אסאדו ותפוחי אדמה נימוחים- מתכון מושלם לשבת חורפית
אז כל מה שצריך זה כמה דק עבודה, וכמה שעות של המתנה ויש לכם מנה מושלמת !
מצרכים:
אסאדו של מעדני גורמה ( שפונדרה/קשתית ) נתח שלם עם העצם באיזה משקל שבא לכם
כף פפריקה מעושנת
כף רוזמרין יבש
כפית שום גבישי
פלפל גרוס
כף מלח גס
10 תפוחי אדמה קטנים – בינונים
אופן הכנה:
על הנתח מפזרים תבלינים משני הצדדים מעסים טיפה ,מניחים בתבנית ומסביב תפוחי אדמה שלמים עם הקליפה,
מכניסים לתנור שחומם מראש לחום מקסימלי מכניסים עם העצם כלפי מעלה לבין 8-10 דק או עד שהשכבה העליונה משחירה לנו( לא לפחד שהתבלינים מעט נשרפים זה ייתן לנו אפקט של מעשנה, בחלק התחתון התבלינים נשמרים בצורה טובה, מוציאים מהתנור עוטפים ב 2 שכבות נייר אפייה, וב2 שכבות נייר כסף שיהיה אטום לגמרי!
הנתח מתבשל בחום ובשומן של עצמו וללא נוזלים, אז תתכוננו לביסים חלומיים
6 שעות , 120 מעלות בתאבון!
לעוד מתכונים בקרו באתר שלנו – https://www.gorme.co.il/%d7%9e%d7%aa%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d/
מעדני גורמה חולון- מרכז הסיירים. נתראה!
שבת שלום🙏