כל מה שמעניין וחשוב לדעת באזור

מקומון חדשות חולון ראשון לציון ובת ים

מאז פרוץ המלחמה עם אירן: כמה תביעות הוגשו למס רכוש?

באיזה מקום נמצאות הערים בת ים, חולון וראשון לציון?

מאז פרוץ המלחמה עם אירן: כמה תביעות הוגשו למס רכוש?-באיזה מקום נמצאות הערים בת ים, חולון וראשון לציון?

מאז פרוץ המלחמה, צוותים של קרן הפיצויים – מס רכוש, מלווים במהנדסים ושמאים, נמצאים בזירות השונות ומעניקים מענה ראשוני לאזרחים שביתם ורכושם נפגעו, בשיתוף עם נציגי הרשויות המקומיות הפועלים בשטח. 

עד כה התקבלו במוקדי קרן הפיצויים: 32,717 תביעות מאז תחילת המלחמה, מהן 26,523 בגין נזק למבנה, 2,902 בגין נזק לרכב, ו-3,268 בגין נזק לתכולה וציוד. 10,630 איש פונו מביתם.

נכון לבוקר זה פועלים ברחבי הארץ 113 צוותים של קרן הפיצויים – מס רכוש.

ברשות המיסים מפרסמים את חלוקת התביעות בגין נזקים לפי ישובים שבהם התקבלו למעלה מ-1,000 תביעות: 


תל אביב-יפו – 11,083. 

רמת-גן – 7,793. 

רחובות – 4,286. 

בת-ים – 3,900.

 פתח-תקוה – 3,613.

 באר-שבע – 3,415.

בני-ברק במקום השביעי עם 3,189 תביעות, 

חולון – 3,161, 

ראשון לציון עם 1,680

וחיפה סוגרת את הרשימה עם  1,570 תביעות.

אזרחים שביתם או רכושם נפגעו מירי הטילים יכולים לפנות ולהודיע על הנזק למוקד רשות המסים במספר 4954* או להגיש תביעה מקוונת באתר רשות המסים .

אחר ניסיונות איתור בעל זכויות היוצרים של התמונות ו/או הסרטון שפורסמו והופצו ברבים באתרנו, בעל הזכויות בהם אינו ידוע ועל כן לא ניתן כל קרדיט בצידם. בעל הזכויות במדיה הנ"ל רשאי לפנות למערכת להוספת קרדיט ו/או לבקש כי הפרסום יוסר.

כתבות נוספות שיכולות לעניין אותך

רוצים להישאר מעודכנים אחר כל הידיעות החמות הצטרפו לקבוצת הווטסאפ של goitem

דילוג לתוכן