כל מה שמעניין וחשוב לדעת באזור

מקומון חדשות חולון ראשון לציון ובת ים

שוב נסגר: מכון שטיפת רכבים בת״א

6 שב"חים נעצרו, אקדח נתפס

שוב נסגר: מכון שטיפת רכבים בת״א – 6 שב"חים נעצרו, אקדח נתפס

בית משפט השלום בתל אביב הורה על סגירה שיפוטית של 60 יום נוספים למכון שטיפת רכבים בעיר, לאחר שבחודש יוני נעצרו בו 6 שוהים בלתי חוקיים (שב"חים), ועל אחד מהם נתפס אקדח טעון.

הבלשים שפשטו על המקום מטעם תחנת בת ים גילו כי המכון שימש, בין היתר, כבסיס לפעילות פלילית. נגד כלל השוהים הוגשו כתבי אישום בגין כניסה לישראל שלא כחוק, ובמקביל הוגש כתב אישום נוסף נגד השוהה שבחזקתו נמצא הנשק.

לאחר סגירה מנהלית של 30 יום שביצע מפקד מחוז תל אביב במסגרת אכיפת חוק רישוי עסקים, נדחה ערעור של החשודים בבית המשפט המחוזי, והסגירה הוארכה ל-60 יום נוספים.

פקד עדי הרן, תובעת רישוי מרחב איילון:

"העסקה והלנת שוהים בלתי חוקיים עלולה להוות פלטפורמה לפעילות פלילית."

קרדיט: דוברות המשטרה


להצטרפות וקבלת כל החדשות של תל אביב-לחצו כאן

להצטרפות לכל החדשות החמות בטלגראם –לחצו כאן

להצטרפות לערוץ האינסטגרם של goitem –לחצו כאן

להצטרפות לערוץ היוטיוב goitem-tv-לחצו כאן

להצטרפות לערוץ החדשות המקומיות של goitem בווטסאפ-לחצו כאן

להצטרפות לערוץ הטוויטר(רשת x) של goitem-לחצו כאן

לקבלת עדכוני חדשות מחולון , בת ים וראשון לציון, אזור, באר יעקב, ואירועים חריגים בארץ-לחצו כאן

רוצים להיות מחוברים לחדשות המקומיות בווטסאפ ולקבל את החדשות לנייד: לחצו כאן

אחר ניסיונות איתור בעל זכויות היוצרים של התמונות ו/או הסרטון שפורסמו והופצו ברבים באתרנו, בעל הזכויות בהם אינו ידוע ועל כן לא ניתן כל קרדיט בצידם. בעל הזכויות במדיה הנ"ל רשאי לפנות למערכת להוספת קרדיט ו/או לבקש כי הפרסום יוסר.

כתבות נוספות שיכולות לעניין אותך

רוצים להישאר מעודכנים אחר כל הידיעות החמות הצטרפו לקבוצת הווטסאפ של goitem

דילוג לתוכן