כל מה שמעניין וחשוב לדעת באזור

מקומון חדשות חולון ראשון לציון ובת ים

פתרון לפקקים: כביש שירות ושביל אופניים חדשים נפתחים בשדרות קוגל בחולון

החל מיום רביעי, 27.8.25, ייפתחו לתנועה כביש שירות ושביל אופניים חדשים בשדרות קוגל בחולון. כל הפרטים על שיפור התשתיות התחבורתיות וההקלה הצפויה בעומסים.

בשורה לתושבי חולון: שדרוג תשתיות תחבורה בשדרות קוגל

תושבי חולון ייהנו בקרוב משדרוג משמעותי בתשתיות התחבורה בעיר. החל מיום רביעי הקרוב, 27.8.25, ייפתחו לתנועה כביש שירות חדש ושביל אופניים חדש, שיאפשרו תנועה זורמת ובטוחה יותר בשדרות קוגל. פרויקט זה מהווה חלק ממאמצי העירייה לשפר את איכות החיים בעיר ולהקל על עומסי התנועה.

פרטי השינויים:

  • כביש שירות חדש: ייפתח בשדרות קוגל, במקטע שבין הרחובות סוקולוב ואביבים. כביש זה יאפשר לנהגים תנועה נוחה יותר ויסייע בהפחתת עומסי התנועה בציר המרכזי.
  • שביל אופניים חדש: ייפתח במקטע שבין רחוב סוקולוב לרחוב ה' באייר. שביל זה יספק לרוכבי האופניים מסלול בטוח ונפרד, ויעודד שימוש בכלי תחבורה ירוק וידידותי לסביבה.

פתיחת הנתיבים החדשים מהווה צעד נוסף בפיתוח תשתיות התחבורה של חולון, במטרה ליצור עיר נגישה יותר ובטוחה יותר לכלל התושבים.

קבוצות ווטסאפ לתושבי חולון

להצטרפות לקבוצת עדכוני חדשות של חולון- לחצו כאן


להצטרפות לקבוצת ווטסאפ פתוחה לתושבי חולון-לחצו כאן

קהילת תושבי קריית אילון(ח-300 )חולון-להצטרפות לחצו כאן

קהילת שכונת קריית שרת חולון-להצטרפות לחצו כאן

קהילת קירית בן גוריון ושכונת רבין בחולון-להצטרפות לחצו כאן

קהילת תושבי שכונת תל גיבורים-להצטרפות לחצו כאן

קהילת שכונת אגרובנק חולון-להצטרפות לחצו כאן

קהילת שכונת אגרובנק בחולון: קבוצת הדיונים-להצטרפות לחצו כאן

קהילת שכונת קריית שרת חולון-להצטרפות לחצו כאן

פורום נאות רחל בחולון-להצטרפות לחצו כאן

קהילת תושבי שכונת גרין-להצטרפות לחצו כאן

קהילת תושבי קרית עבודה-להצטרפות לחצו כאן

קהילת תושבי ג'סי כהן-להצטרפות לחצו כאן

קהילת שכונת נאות שושנים-להצטרפות לחצו כאן

רוצים להיות מחוברים לחדשות המקומיות בווטסאפ ולקבל את החדשות לנייד: לחצו כאן

אחר ניסיונות איתור בעל זכויות היוצרים של התמונות ו/או הסרטון שפורסמו והופצו ברבים באתרנו, בעל הזכויות בהם אינו ידוע ועל כן לא ניתן כל קרדיט בצידם. בעל הזכויות במדיה הנ"ל רשאי לפנות למערכת להוספת קרדיט ו/או לבקש כי הפרסום יוסר.

כתבות נוספות שיכולות לעניין אותך

רוצים להישאר מעודכנים אחר כל הידיעות החמות הצטרפו לקבוצת הווטסאפ של goitem

דילוג לתוכן