
אלפי מבקרים בראשון לציון
- רחוב הרצל ייסגר מרחוב עולי הגרדום ועד לרחוב עין הקורא משני הכיוונים; לא תתאפשר חניה לאורך ציר הרחוב. בנוסף, לא תתאפשר פניה שמאלה מרחוב עולי הגרדום לרחוב הרצל.
- רחוב ביאליק ייסגר מרחוב עין הקורא ועד לרחוב רוטשילד; הכניסה תתאפשר רק לדיירי הרחוב בהכוונת כוחות הביטחון. לא תתאפשר חניה לאורך הרחוב.
- התנועה המגיעה מרחוב ירושלים תופנה ברחוב נורדאו לצפון / דרום. לא תותר כניסה לרחוב הכרמל למשאיות ואוטובוסים. רחוב הכרמל ייחסם לתנועה בין רחוב זד"ל להרצל בשני הכיוונים. מעבר לרחוב סמטת בצלאל תותר לדיירי הרחוב ו/או למשתמשי חניון זד"ל בלבד.
- רחוב רוטשילד מפינת ז'בוטינסקי ועד לפינת רח' הרצל יהיה סגור למשך 48 שעות בין ה-8.10.25 החל מהשעה 6:00 בבוקר, ועד ל-10.8.25 בשעה 6:00 בבוקר משני הכיוונים, ללא אפשרות חניה משני צידי הכביש.
- רכב חונה ייגרר לחניון גן נחום.
פסטיבל ראשון לציון, פסטיבל המוזיקה הגדול והוותיק בישראל, נפתח אמש (8.10) בחמישה מוקדים ברחבי העיר והביא איתו חגיגה ישראלית ססגונית של מוזיקה, טעמים ואווירה חמה במיוחד.
בלייבפארק נערך מופע חגיגי וחד פעמי לציון 75 שנה לאלון אולארצ’יק, מהמוזיקאים האהובים והמשפיעים בישראל. אולארצ’יק אירח על הבמה את חבריו ללהקת "כוורת" – גידי גוב, דני סנדרסון ופוגי – לצד אורחים מיוחדים: טיפקס, דודו טסה וקרולינה, שהצטרפו לחגיגה מרגשת של להיטים גדולים ונוסטלגיה ישראלית.
במוקדים נוספים ברחבי העיר נהרו אלפי מבקרים למופעים פתוחים לקהל: ברחבת העירייה הופיעו הפרויקט של רביבו ואליעד נחום, ובגן המושבה הרקידו את הקהל ליאור נרקיס ואגם בוחבוט.
בהיכל התרבות מאיר ניצן רן דנקר הופיע בהופעה מרגשת בה הקדיש את השיר "שווים" לעדן ירושלמי ז"ל כשהוא מחזיק תמונה שלה.
במקביל נפתח גם פסטיבל “קוליבירה”, המתקיים בדשא המזרחי של גן המושבה ומשלב בין קולינריה, מוזיקה ובירה איכותית. הפסטיבל מאחד מבשלות בירה מובילות עם מיטב השפים בישראל, ובהם גיא גמזו, תומר אגאי, מושיק רוט ואבי ביטון, שמציעים לקהל מנות סטריט־פוד מקוריות וטעימות. המתחם ייפעל גם הערב (9.10) בין השעות 18:00–23:00, והכניסה חופשית.
פסטיבל ראשון לציון יימשך עד מוצ"ש, 11/10, ויציע שורה של הופעות נוספות: מחר, ה10.10 יתקיים בהיכל התרבות מאיר ניצן מופע חגיגי של שוקולד מנטה מסטיק, וב־11.10 ייחתם הפסטיבל הפקת מקור ייחודית בהיכל התרבות עם מחווה וכבוד לריקי גל שחגגה השנה 75 עם קריירה מפוארת של 55 שנות במה. במהלך ההופעה תארח גל את יהודה פוליקר, מירי מסיקה ועידן חביב. בלייב פארק יופיעו במוצ"ש נסרין קדרי וזהבה בן בשני מופעים בערב אחד בלתי נשכח.
רוצים להיות מחוברים לחדשות המקומיות בווטסאפ ולקבל את החדשות לנייד: לחצו כאן