כל מה שמעניין וחשוב לדעת באזור

מקומון חדשות חולון ראשון לציון ובת ים

המטח פגע בעיר: רחוב בחולון ללא מים ותחנת רכבת נסגרה

צפו בעדכון מיוחד של ראש עיריית חולון: פגיעה בתשתיות מים וכביש בעיר חולון; רכבת ישראל השביתה זמנית את תחנת צומת חולון – אין נפגעים בשלב זה.

השלכות המטח האחרון מורגשות היטב בעיר חולון: פגיעות בתשתיות הובילו להפסקת אספקת מים ולשיבושי תחבורה באזור.

על פי עדכון של עיריית חולון, בעקבות פגיעה בתשתיות המים והכביש הופסקה אספקת המים ברחוב דב הוז, בקטע שבין הבתים 65–80. בעירייה ציינו כי ייתכנו שיבושים נוספים גם באזורים סמוכים.

צוותי העירייה יחד עם תאגיד המים מי שקמה פועלים בשטח לתיקון התקלה, להשבת אספקת המים ולשיקום תשתיות הכביש שנפגעו, תוך מאמץ להשלים את העבודות במהירות האפשרית.

במקביל, רכבת ישראל הודיעה כי תחנת צומת חולון נסגרה זמנית לשירות, בעקבות חשש לנפילת רסיסים באזור התחנה. בנוסף, הופסקה זמנית תנועת הרכבות בין תחנות תל אביב לבין ראשון לציון משה דיין.

ברכבת הדגישו כי שאר קווי הרכבת ממשיכים לפעול כסדרם, וכי אין דיווחים על נפגעים באירוע.


הרשויות ממשיכות לעקוב אחר ההתפתחויות ולפעול לשיקום מלא של התשתיות שנפגעו, תוך שמירה על בטיחות התושבים.

מחוברים לחדשות המקומיות בחולון

להצטרפות לקבוצת הפייסבוק פורום חולון-לחצו כאן

להצטרפות וקבלת חדשות ועדכונים בפייסבוק: מוזמנים לסמן לייק ועוקב לחדשות goitem-לחצו כאן

רוצים להיות מחוברים לחדשות המקומיות בווטסאפ ולקבל את החדשות לנייד: לחצו כאן

קרדיט: עיריית חולון

אחר ניסיונות איתור בעל זכויות היוצרים של התמונות ו/או הסרטון שפורסמו והופצו ברבים באתרנו, בעל הזכויות בהם אינו ידוע ועל כן לא ניתן כל קרדיט בצידם. בעל הזכויות במדיה הנ"ל רשאי לפנות למערכת להוספת קרדיט ו/או לבקש כי הפרסום יוסר.

כתבות נוספות שיכולות לעניין אותך

רוצים להישאר מעודכנים אחר כל הידיעות החמות הצטרפו לקבוצת הווטסאפ של goitem

דילוג לתוכן