כל מה שמעניין וחשוב לדעת באזור

מקומון חדשות חולון ראשון לציון ובת ים

קשישה נפגעה מאופניים חשמליים בחולון

צוותי איחוד הצלה העניקו טיפול רפואי ראשוני בזירה

הולכת רגל כבת 80 נפגעה הבוקר לאחר שנפגעה, על פי עדויות עוברי אורח, מאופניים חשמליים ברחוב אילת בחולון.

צוותי הרפואה של איחוד הצלה הוזעקו למקום והעניקו לה סיוע רפואי ראשוני בזירה. מצבה של הפצועה הוגדר בשלב זה קל.

נסיבות האירוע נבדקות, כאשר בשנים האחרונות נרשמת עלייה במקרי פגיעה בהולכי רגל כתוצאה מכלים חשמליים, בעיקר באזורים עירוניים צפופים.

גורמי רפואה ובטיחות שבים וקוראים לרוכבים לנהוג בזהירות, להקפיד על חוקי התנועה ולהימנע מנסיעה על מדרכות – במטרה לצמצם את הסיכון להולכי הרגל.

מחוברים לחדשות המקומיות בחולון

להצטרפות לקבוצת הפייסבוק פורום חולון-לחצו כאן


להצטרפות וקבלת חדשות ועדכונים בפייסבוק: מוזמנים לסמן לייק ועוקב לחדשות goitem-לחצו כאן

רוצים להיות מחוברים לחדשות המקומיות בווטסאפ ולקבל את החדשות לנייד: לחצו כאן

מהזירה - צילום: איחוד הצלה סניף חולון

אחר ניסיונות איתור בעל זכויות היוצרים של התמונות ו/או הסרטון שפורסמו והופצו ברבים באתרנו, בעל הזכויות בהם אינו ידוע ועל כן לא ניתן כל קרדיט בצידם. בעל הזכויות במדיה הנ"ל רשאי לפנות למערכת להוספת קרדיט ו/או לבקש כי הפרסום יוסר.

כתבות נוספות שיכולות לעניין אותך

רוצים להישאר מעודכנים אחר כל הידיעות החמות הצטרפו לקבוצת הווטסאפ של goitem

דילוג לתוכן