גו אייטם – go item | מקומון החדשות של חולון בת ים וראשון לציון

מסעדת שכטר מחולון מגיבה לתוצאות ביקורת משרד הבריאות

אמש(שני) משרד הבריאות פרסם את תוצאות הביקורת אותה ערך במסעדת שכטר.

בהוראת הרופא הווטרינר הושמדו במסעדה כ- 117 ק"ג מוצרי בשר ודגים בעלי שינויים אורגנולפטיים חריפים.

תגובת מסעדת שכטר לממצאים שהתגלו:

משפחת שכטר היא מסעדה שמתמחת בעישון בשרים
תהליכי העבודה במשפחת שכטר מהקפדניים ביותר שיש בענף!
תהליכי העבודה הינם..
עישון הבשר במעשנה
קירור בשוק פריזר
עיטוף בשקית וואקום על ידי מכונה.
וישר למקרר..
על פי משרד הבריאות אך ורק כי הרישיון עסק שלנו הוא למסעדה..
אנו צריכים למכור את הבשר לאחר יום אחד.
אם היה לנו רישיון יצרן..הבשר יכל לשבת במקרר גם שבועיים שלושה!

הבשר שהושמד זה בשר שהיה במקרר בשקית וואקום מלפני 3 ו 4 ימים.


ניסינו להוציא רישיון יצרן אך בגלל שהתב״ע שהמסעדה נמצאת בה היא תב״ע למסחר ולא לתעשיה..אז לא ניתן להוציא רישיון יצרן
הומלץ לנו על ידי משרד הבריאות להוציא רישיון לקייטרינג..ואז הבשר שהיה במקרר לא היה מושמד.
בשורה התחתונה שוב..הכל פה במדינה זה בירוקרטיה ומסחרה!

עברנו תקורונה..נעבור גם את זה!
הלקוחות שלנו יודעים בדיוק ממי הם קונים בשר!

Exit mobile version