גו אייטם – go item | מקומון החדשות של חולון בת ים וראשון לציון

נעים להכיר: מסעדת FISH KITCHEN

נעים להכיר: מסעדת FISH KITCHEN-טור הקולינאריה מאת רואי פרסול

בשורה משמחת לאוהבי הדגים: לאחר שהשיקו את מסעדת MEAT KITCHEN, מסעדת שף כשרה עם המכשור הגסטרונומי המתקדם ביותר בתחום הבשר (מקרר יישון, מיישנת ברזל ועוד), כעת קבוצת "גרופ קיטשן" מרחיבים את הפעילות במסעדה נוספת, בניצוחו של השף אלעד לוי, המתמחה בדגים במגוון סגנונות עם חומרי גלם טריים ועונתיים המתבססים על הדגה היומית בשילוב טיפול מסור בירקות, תבלינים, בצקים בעבודת יד וגבינות.

לדברי שף אלעד לוי (מיט קיטשן, לשעבר רשת "קפה הלל", "בוסטון" ו"ארצ'י"): "לאחר חודשים של עבודה מאומצת, אני נרגש להשיק את תפריט מסעדת FISH KITCHEN ולהביא בשורה חדשה לציבור הישראלי. המטרה שלי היא להגיש מנות מרגשות עם מגוון דגים טריים והאיכותיים ביותר, כאלה שגם שומרי הכשרות יוכלו ליהנות מהן. כשהרכבתי את תפריט המסעדה, הדגש העיקרי היה שימוש במגוון חומרי גלם במנות קלאסיות מהמטבח האירופאי, הים תיכוני, בשילוב האינטרפרטציה שלנו, כגון: טונה אדומה צרובה בגספצ'יו עגבניות, קבב לוקוס עם סלט משוואיה, תוך שימוש בתבלינים וחומרי גלם מקומיים".

בנוסף לישיבה במסעדה, "פיש קיטשן" מציעים אירועים בחלל המסעדה המתאימים לכ-100 אורחים וכמו כן, חדר פרטי לאירועים קטנים עד 30 סועדים עם קונספט לבחירה (תפריט סגור מראש לבחירה). החדר ממוקם בקומה השנייה של המסעדה בהפרדה משאר מקומות הישיבה ומאפשר אירועים אינטימיים עם מוזיקה פרטית, אפשרות למקרן וישיבה בשולחן אבירים גדול.

בין המנות הראשונות בתפריט:


טונה אדומה צרובה – גספצ'יו עגבניות שרי, בייבי מלפפון, צ'ילי אדום, אוכמניות טריות, צנונית, נענע, כוסברה למון גראס, ברס אגוזי לוז (68 ש"ח)

סביצ'ה דג ים – תפוח גראנד סמית, טרטר מלפפון, עירית, למון גראס, נענע, גספצ'יו, מלפפונים, קרם פרש, שברי קשיו מסוכרים, שמן בזיליקום (68 ש"ח)

לוקוס צרוב- קצף אפונה, קרם פרש, גרידת ליים, שבבי אגוז מקדמיה, אבקת אפונה (84 ש"ח)

בין המנות העיקריות בתפריט:

טליאטלה עגבניות וטונה מעושנת- סלק, עגבניות קונקסה, קרעי טונה מעושנת, אפונת שלג, פטרוזיליה, קרם גזר ורוטב פרובנסל (82 ש"ח )

פילה דניס- קרם ערמונים, טורטליני שום, קוביות דלורית ופקאן בחמאת שום (130 ש"ח)

מוסר ים- זוקיני, עגבניות לחות, תרד, בצל סגול, ביצת שניצל, ברס אגוזי לוז וקרם יוגורט (136 ש"ח)

FISH KITCHEN

שעות פתיחה: א'-ה' 12:00-24:00, ה' 12:00-24:00, מוצ"ש- חצי שעה אחרי צאת השבת-1:00

התעשייה 10, תל אביב.

הגיע הזמן לגלידה

גלידות פלדמן ותנובה מעמיקות את שיתוף הפעולה שהחל לפני כשנתיים, ולאחר השקה מוצלחת של סדרת טילוני "YOLO" בקיץ 2021, משיקות לראשונה גם סדרת שלגונים מבית "YOLO" בשלושה טעמים מפתיעים. הסדרה עשירה בשוקולד, וכוללת שמנת 12% משובחת עם תוספות מפנקות. השלגונים ישווקו בשלושה טעמים חדשים: שוקולד חלב עם שברי וופל, שוקולד בלונדי עם שברי בייגלה ושלגון שוקולד לבן עם עוגיות. השלגונים ישווקו ביחידות במשקל 75 גרם, או במאגדת של 4 שלגוני מיני 50 גרם כל אחד.

ההשקה החדשנית מגיעה לאחר הצלחה של סדרת הטילונים של YOLO בשנה שעברה. שלגוני YOLO מתחברים לטרנד המזוהה בקרב צרכני הגלידות, המבקשים ליהנות מגלידות מפנקות, כמענה אופטימלי לתשוקה לשוקולד. גלידות אלו מהוות כ-50% מנתח השוק של הגלידות, המוצרים החדשים יכילו את השוקולד האיכותי של YOLO ו12% שמנת עשירה, אשר נועדו להוות לצרכנים פינוק שוקולד כיפי וטעים לימי הקיץ החמים.

מיכל בצר, מנהלת אגף השיווק בחטיבת החלב בתנובה: "אחת ממגמות המזון הגדולות ביותר בישראל היא מגמת הפינוק. מגמת הפינוק באה לידי ביטוי גם בחיפוש אחר חומרי גלם איכותיים ומתוחכמים וכך גם בעולם הגלידות. בשנה שעברה השקנו את סדרת הטילונים של "YOLO" אשר מביאה פינוק איכותי אמיתי. הגלידה של YOLOעשויה מ12% שמנת משובחת ומשוקולד אמיתי".

Exit mobile version