משק, קצבייה וקונדיטוריית בשרים – N19 החדשה באשדוד היא עצירת חובה
קרפצ'יו מוח, רוגלעך טלה ובהרט או מאפה ארמני בריסקט ונענע הם חלק קטן ממה שאבי טברי חלם עליו כשחשב על N19, מתחם קולינרי ייחודי שנפתח באשדוד, ומציע בשר ממשק מקומי בגידול מיוחד, מוצרי מעדנייה ביתיים ומגוון מאפים לאפייה בבית או אכילה במקום
בימים אלה נפתח באשדוד מתחם N19 – קצבייה וקונדיטוריית בשרים. המקום, שנולד מתוך אהבתו של אבי טברי לבשר, מחזיק גם מחלקת מעדנייה וסו-שף עם מגוון מוצרים בהכנה בייתית ועם טעמים של בית.
מתחם N19 מתחיל למעשה במושב שדה עוזיהו, שם נמצא משק N19. משק רחב ידיים לגידול בקר בצורה בטוחה, הומנית ובעלת קיימא סביבתית באמצעות הטכנולוגיה והמשאבים העדכניים ביותר, וזאת מתוך אהבה למקצוע ורצון לגדלבקר בתנאים הנכונים לבעלי חיים ושמירה על הסביבה.
המשק מגדל זני מסוג אנגוס, הולשטיין, סימנטל, לימוזין, הרפורד, ושארולה, והחל משנת 2020 נוצר חיבור מצליח של המשק עם איש הקולינריה אבי טברי מה שהפך את משק 19N ליחיד בארץ שמתמקד ומתמחה בטיפוח זני בקר וואגיו אוסטרלי בשיטה יפנית מסורתית של הענקת חיים שלווים ללא סטרס לבקר ע"י השמעת מוזיקה נעימה, מה שמבטיח חיי נוחות ורווחה לבקר.
הישר מהמשק מגיע הבשר האיכותי לקצביית N19 וכך לצוות יש יכולת להשפיע על כל שלב בתהליך – מבחירת הבקר המשובח ביותר וכלה בקיצוב נקי ומקצועי, יישון בשיטת DRY AGING ועוד.
עוד במתחם נמצאת קונדיטוריית הבשרים הראשונה בישראל – קונדיטוריה שמציעה גרסאות בשריות לקינוחים ומאפים בשילוב בשר איכותי, והכל לאפייה בבית. בתפריט אפשר למצוא חלת אסאדו עגלה ומנגולד, סוכריית כבד מולארד ושאלוט, סיגר לחי עגל, עוגת פרנה שקדי עגל, מאפה עופיון טורקי, מאפה ארמני בריסקט ונענע, אורפה שקדי עגל, , חלית עופיון אלג'ירי, קובה דמשק, רוגלעך טלה ובהרט, סיגר עופיון טנזיה ועוד.
מחלקת הסו שף של N19 – אם אתם אוהבים לבשל אבל פחות אוהבים את הבלאגן, המחלקה הזאת היא תחנה ראשונה עבורכם בדרך למטבח – שפע מוצרים משלימים לתבשילים וכל מה שנשאר הוא רק להוסיף את התיבול שהמשפחה שלך אוהבת. בשר איכותי מהקבצייה אחרי בישול / צלייה, פרוס וארוז ללא תיבול לשילוב ברוטב שלכם עם הטעם שלכם ומבחר בסיסים מוכנים לתבשילים, סלטים ורטבים.
מעדניית N19 מציעה מגוון רחב של ממרחים, רטבים, דליקטסים ומוצרים מקצרי תהליכי בישול בהכנה עצמית כמו קונפי שום או בצל, שזיפים כבושים, לימונים
כבושים במגוון סגנונות, סוגי טחינה שונים, תבלינים טהורים טחונים / שלמים / תערובות בייצור עצמי ועוד.
בקומה העליונה במתחם ממוקם מטבח סדנאות ובו מתכננים לקיים בהמשך סדנאות בשר, בישול חווייתי בהנחיית שפים מקצועיים. במקום ניתן לקיים גם אירועי בוטיק פרטיים.
N19 – משק, קצבייה, קונדיטוריית בשרים
הבנאים 2, אשדוד