כל מה שמעניין וחשוב לדעת באזור

מקומון חדשות חולון ראשון לציון ובת ים

סמוך לראשל"צ: פועלים נפלו מגובה במפעל

2 פצועים פונו אל בית החולים על ידי כוחות מד"א

כוחות גדולים של רפואה והצלה הוזעקו אל המועצה האזורית שדות דן – שבקרבת הערים ראשון לציון, לוד, רמלה ואור יהודה -בעקבות אירוע עם נפגעים.

ממד"א נמסר כי בשעה 11:38 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב איילון, על 2 פועלים שנפלו מגובה במפעל במועצה אזורית שדות דן. חובשים ופראמדיקים של מד"א מעניקים טיפול רפואי ומפנים לבי"ח שמיר – אסף הרופא, 2 גברים בהם: גבר כבן 40 במצב בינוני עם חבלה בגפיים, ו-1 במצב קל.

חיים מאיר פרידמן ראש סניף איחוד הצלה כפר חב"ד ושדות דן וישראל אברהם סגן ראש סניף איחוד הצלה כפר חב"ד ושדות דן מסרו: "מדובר בשני טכנאים מזגנים שלדברי העובדים במקום עבדו על גג (פנלית) ונפלו עם הגג לתוך מחסן. הענקנו להם סיוע ראשוני בזירה ולאחר מכן שניהם פונו לבית החולים שמיר-אסף הרופא כשמצבם בשלב זה מוגדר בינוני וקל".

אחר ניסיונות איתור בעל זכויות היוצרים של התמונות ו/או הסרטון שפורסמו והופצו ברבים באתרנו, בעל הזכויות בהם אינו ידוע ועל כן לא ניתן כל קרדיט בצידם. בעל הזכויות במדיה הנ"ל רשאי לפנות למערכת להוספת קרדיט ו/או לבקש כי הפרסום יוסר.

כתבות נוספות שיכולות לעניין אותך

רוצים להישאר מעודכנים אחר כל הידיעות החמות הצטרפו לקבוצת הווטסאפ של goitem

דילוג לתוכן