מה קורה כשמלכת האפייה הישראלית והשף של השגריר הצרפתי בישראל נפגשים במטבח?
זה רק נשמע כמו התחלה של בדיחה…
אבל מהמפגש הזה נולדה #פבלובהחצימטר : קרין גורן ומוריס מונייר יצרו יחד את קינוח החג המושלם: פס ארוווווך של מרנג אפוי, במילוי קרם מסקרפונה ועליו קישוטים מתוקים: מקרונים, פטיפורים, פחזניות, עוגת גבינה וביכורי פירות.
1. פבלובה מוכנה או ערכה פבלובה DIY
אפשר לקנות את הפבלובה בתור קינוח מוכן, אבל הכי כיף לקנות אותה בערכה "מפורקת" ולהרכיב בבית בשיטת "אפה זאת בעצמך"!
זה הזמן לקרוא לילדים, לפרוס על השולחן את הראנר המעוצב כמו משחק ילדים ולהרכיב את הפבלובה עליו – זמן איכות מתוק לכל המשפחה. ועוד פינוק: על כל קנייה של עוגה מקבלים במתנה ראנר מעוצב לקישוט!
לא לשכוח לצלם ולתייג #פבלובהחצימטר
2. פופ אפ במונייר פטיסרי בראשון לציון –
הפבלובה תימכר בפופ אפ במונייר פטיסרי בראשון לציון תוכלו לפגוש את קרין גורן ואת מוריס מונייר! תטעמו, תעשו סלפי, ותעקבו אחרינו בסטורי – יהיה כיף!
יום רביעי 24.5 בין השעות 12:00-19:00
יום חמישי 25.5 בין השעות 8:00-15:00
במונייר פטיסרי: יוסף ספיר 7, ראשון לציון
* מוזמנים להתעדכן בדף האינסטגרם:
@munier_foodideasמונייר –
@carine.goreneקרין גורן –
3. להזמנות: www.munier.co.il . מחיר-350 ₪. משלוחים לכל הארץ.
להזמנות כמויות גדולות : דרך המוקד 03-5128167
קרדיט תמונות:שחף בגר,יחץ קרין גורן