מתכון מיוחד לשבועות-פסטה ברוטב שמנת פטריות
מצרכים:
1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ”ל)
1 סלסלת פטריות טריות (180 גרם)
100 גרם חמאה
2 שיני שום כתושות
150 גרם פרמז'ן מגורדת
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
קורט אגוז מוסקט
אופן ההכנה:
פורסים את הפטריות, מטגנים במעט חמאה ומוסיפים את התבלינים.
כאשר הפטריות מאדימות מוסיפים את השמנת המתוקה, החמאה
והפרמז'ן ובוחשים עד שמסמיך.
• מומלץ להגיש עם ניוקי או פטוצ׳יני.
באדיבות :אפרת שיין | פשוט להשקיע בעצמך
להצטרפות לקבוצת הטיפים והמתכונים: https://bit.ly/3HBP1JM