מתכון מיוחד לסוף השבוע-סלמון בתנור קל וטעים
מצרכים למנה אישית
נתח סלמון
לימון
שמן זית
פלפל שחור גרוס
מלח גס
1/4 כפית שום כתוש
אופן ההכנה
לפזר מעל הדג מיץ לימון בנדיבות, מעט שמן זית, פלפל שחור גרוס, מלח גס, ושום כתוש.
להשאיר את הדג במקרר מכוסה עם התיבול למשך כדי שיספוג את הטעמים.
לכסות בנייר אפייה (מונח מלמעלה, לא נוגע בדג) ולאפות 20 דקות בחום גבוה 200-220 מעלות.
אחרי 20 דקות להוריד את נייר האפייה ולאפות עוד כ 7 דקות שיזהיב ויהיה קריספי.
ניתן להוסיף בשלב ההשריה כמה ענפים של רוזמרין טרי או רוזמרין יבש למי שאוהב.
בתיאבון!
אפרת שיין – פשוט להשקיע בעצמך
להצטרפות לקבוצת הטיפים והמתכונים: https://bit.ly/44FDC4A