כל מה שמעניין וחשוב לדעת באזור

מקומון חדשות חולון ראשון לציון ובת ים

עשרות פלסטיים מעזה נעצרו בחולון ובבת ים

כל הפרטים בחדשות goitem

עשרות פלסטיים מעזה נעצרו בחולון ובבת ים.

ממשטרת ישראל נמסר שמאז תחילת מלחמת חרבות ברזל נעצרו עשרות שוהים בלתי חוקיים מעזה.

אמש נעצרו בפעילות משטרת ישראל 5 שוהים בלתי חוקיים בבת ים ו3 חולון.

ביום שני בשעות הלילה, בעקבות מידע על שב״חים באחד הרחובות באיזור התעשייה בחולון , הגיע צוות סיור בשילוב כוחות ביטחון הגיע למקום, ביצע סריקות שבמהלכן אותרו ונעצרו 7 שב״חים.

בתחילת המבצע התבצעה פעילות משותפת של משטרת ישראל והשיטור עירוני, במהלכה בוצעו סיורים ובדיקות באתרי הבנייה ברחבי העיר לאיתור שוהים בלתי חוקיים (שב"חים).


השב"חים שאותרו הובאו לתחנת המשטרה להמשך טיפול.

בבת ים כמו גם בחולון הופצו ברחבי העיר הודעות שקריות על מחבלים המסתובבים בעיר, או אירועי פח״ע חריגים אחרים בבת-ים.

ראש עיריית בת ים הודיע שמדובר בפייק ניוז. לא היה ולא נברא. אין בעיר שום אירוע חריג, והמשטרה חוקרת מי מפיץ את הודעות הכזב.

בעיר יש נוכחות גדולה של ניידות משטרה ומג״ב, במסגרת פריסת כוחות גדולה עליה החלטנו ליתר ביטחון.

אחר ניסיונות איתור בעל זכויות היוצרים של התמונות ו/או הסרטון שפורסמו והופצו ברבים באתרנו, בעל הזכויות בהם אינו ידוע ועל כן לא ניתן כל קרדיט בצידם. בעל הזכויות במדיה הנ"ל רשאי לפנות למערכת להוספת קרדיט ו/או לבקש כי הפרסום יוסר.

כתבות נוספות שיכולות לעניין אותך

רוצים להישאר מעודכנים אחר כל הידיעות החמות הצטרפו לקבוצת הווטסאפ של goitem

דילוג לתוכן