הסופ"ש הגיע ואיתו גם מזג האוויר הקר שהולך לבקר אותנו, אז לכבוד זה, רשת חצי חינם דאגה לכם למתכון של חמין מפנק עם אוסובוקו שמתפרק מהעצם וגם למבצע מנצח היישר מהקצביה שלהם של אוסובוקו עגל טרי 3 ק"ג רק ב-100 ₪
מתכון של חמין מפנק עם אוסובוקו שמתפרק מהעצם
1 כוס שעועית וכוס חומוסים מושרים בקערה לילה לפני.
1 כוס חיטה וכוס גריסים – שוטפים במים ומסננים.
1 קילו אוסובוקו
5 תפוחי אדמה מקולפים וחתוכים לרבעים
10 ביצים קשות מבושלות (כדי שלא יתפוצצו בחמין)
2 בצלים לבנים חתוכים לרבעים
ראש שום שלם
מסדרים בסיר עם קצת שמן זית בתחתית- שכבה ראשונה- שעועית, חומוסים, חיטה וגריסים. שכבה שניה – אוסובוקו, שכבה שלישית – תפוחי אדמה ובצלים ושכבה רביעית – ביצים קשות ושום באמצע.
לרוטב:
4 כפות שמן זית
2 כפות גדושות פפריקה מתוקה
1 כף גדושה מלח
1 כפית פלפל שחור
3 כפות דבש
מערבבים הכל בקערה גדולה עם מים רותחים שיספיקו כדי לכסות את החמין. המים צריכים להגיע עד מעל כל המרכיבים (הביצים והבצלים יכולים קצת לברוח. שופכים את הרוטב (אם נשאר אקסטרה תשמרו בצד להוסיף בבדיקות שתעשו כל כמה שעות).
מביאים לרתיחה, מורידים לאש קטנה, מכסים ומבשלים במשך שעתיים על הגז, לאחר מכן מעבירים לתנור לכל הלילה (אם אין לכם אפשרות על הגז אז תכניסו אחרי הרתיחה ישר לתנור) התנור צריך להיות על 100 מעלות.
חשוב! כל כמה שעות לפתוח את החמין ולהוסיף לו נוזלים, חמין אוהב נוזלים אז גם אם זה נראה מימי מדי – ככה זה צריך להיות וזה בסדר.
לטעום בכל פתיחה כדי לתקן טעמים! אם אין מספיק מלח אז תוסיפו מים חמים עם מלח.
בתאבון
קבלו מגוון רחב של מבצעים במחלקות הטריות :
כתף עגל טרי 2 ק"ג ב-100 ש"ח.
חזה עוף שלם טרי 2 ק"ג רק ב- 50 ש"ח.
כרעיים עוף טרי 4 ק"ג רק ב-100 ש"ח.
אסאדו עגל טרי 2 ק"ג רק ב-80 ש"ח
אנטריקוט טרי עם עצם רק ב-99 ש"ח לק"ג.
בשר בקר טחון טרי 2 ק"ג רק ב-90 ש"ח
כנפיים עוף טרי 3 ק"ג רק ב-15 ש"ח
אמנון טרי רק ב-19.90 ש"ח לק"ג
דג דניס טרי 2 ק"ג רק ב-100 ש"ח
פילה סלמון נורבגי טרי רק ב-89.90 ש"ח לק"ג
לברק טרי 2 ק"ג רק ב- 100 ש"ח
בס טרי 2 ק"ג רק ב-110 ש"ח
בורי גדול טרי 3 ק"ג רק ב-100 ש"ח
פילה אמנון קפוא מעדני הים 4 ק"ג רק ב-100 ש"ח
פילה סול קפוא 2 ק"ג רק ב-55 ש"ח
קרפיון טרי 2 ק"ג רק ב-55 ש"ח
דג מוסר טרי 2 ק"ג רק ב-120 ש"ח
לצפייה בחוברת המבצעים המלאה לחצו על הקישור ודפדפו>>https://bit.ly/hazidec23