גו אייטם – go item | מקומון החדשות של חולון בת ים וראשון לציון

טיפים להכנת בשר ומוצרי מזון אחרים "על האש"

אגף התזונה במשרד הבריאות מפרסם המלצות לפיקניק בריא, כחלק ממדיניות לעידוד תזונה בריאה ברוח התזונה הים תיכונית.

טיפים להכנת בשר ומוצרי מזון אחרים "על האש"

המלצות תזונה נוספות לפיקניק

עצות נוספות לפיקניק בטוח

להלן ערך קלורי של מזונות הנפוצים בפיקניק:

שם המזוןגודל מנהערך קלורי
שיפוד חזה עוף/ הודו/ דגחמש חתיכות בינוניות  (110 גרם) או 120 גרם דג160
שיפוד פרגית עם בצל ושמןכ- 130 גרם פרגית270
קבב מבשר בקר/ הודויחידה קטנה (80 גרם)230
המבורגר בקריחידה בינונית (100 גרם)200
טופו מטוגן בשמןפרוסה גדולה (44 גרם)60
פיתהיחידה בינונית (100 גרם)250
סלט כרוב/ חצילים במיונזכף35
סלט טחינהכף70
סלט חומוסכף60
סלטי חסה /גזר /עגבניות /פלפלים או סלט מעורב עם מעט שמן מיץ לימון ותבליני טעם150 גרם 60
סלט פירות העונה (ללא תוספת סוכר)170 גרם80-70

להצטרפות לקבוצות הווטסאפ של חדשות מחולון , בת ים ,ראשון לציון, אזור, נס ציונה, באר יעקב-לחצו כאן

להצטרפות וקבלת עדכונים בווטסאפ בנושאי: בריאות, בטחון, פלילים, נדל"ן, פנאי וטיולים ועוד..-לחצו כאן

להצטרפות וקבלה של כל קבוצות הווטסאפ של חולון-לחצו כאן

להצטרפות לקבוצות הפייסבוק של חולון, בת ים וראשון לציון-לחצו כאן


להצטרפות לכל החדשות החמות בטלגראם –לחצו כאן

להורדת אפליקציית goitem למכשירי אנדרואיד- לחצו כאן

להורדת אפליקציית goitem למכשירי אפל- לחצו כאן

להצטרפות לכל החדשות החמות בטלגראם –לחצו כאן

להצטרפות לערוץ היוטיוב goitem-tv-לחצו כאן

להצטרפות לערוץ החדשות המקומיות – ערוץ החדשות המקומיות של חולון,בת ים,ראשון לציון וערי הסביבה ב-WhatsApp:‏לחצו כאן וסמנו עוקב

Exit mobile version