Site icon גו אייטם – go item | מקומון החדשות של חולון בת ים וראשון לציון

מתכון לכבוד שבת קודש ממעדני גורמה!

מתכון לשבת מבית מעדני גורמה

מתכון לכבוד שבת קודש ממעדני גורמה!

תכירו את הנתח המושלם לארוחת גורמה אמיתית- הדנוור!
אז נתח שלם של דנוור כן כן קראתם נכון רובנו מכירים את הנתח הזה ומשתמשים בו כסטייק למנגל 🥩

אז …
הגיע הזמן שתכירו את הצד האחר של הדנוור ושמנתח שלם כזה אפשר לעשות ארוחת גורמה מושלמת של 2 דק עבודה ולשגר לתנור .
אז יאללה בואו נתחיל 👇

מצרכים :
1 יחידה של נתח דנוור שלם טרי ואיכותי
שמן זית איכותי
2 כפות סילאן
מלח פלפל גס
כפית חרדל גרגירים
8-10 שיני שום טריות
צרור טימין
חצי כוס מים

אופן הכנה :
בכלי מניחים את נתח הבשר ומוסיפים את כל המצרכים ומעסים היטב את הבשר .
בדיוק כמו בסרטון , עוטפים ומכניסים למקרר למנוחה של שעה .
בינתיים מחממים תנור ל 180 מעלות .
מוציאים את הבשר מהמקרר מוסיפים לתוך הכלי עם הנתח חצי כוס מים ( לא על הבשר ) ועוטפים את הנתח בנייר אפייה רטוב ונייר כסף היטב ומכניסים לתנור למשך שעתיים וחצי .
מידי פעם מומלץ להציץ אם חזר נוזלים מוסיפים לתוך הכלי (לע על הבשר ) .
לאחר שהנתח מוכן פורסים אותו ומגישים 🥩
שיהיה בתאבון 😋


Exit mobile version