מתכון לכבוד שבת קודש ממעדני גורמה!
תכירו את הנתח המושלם לארוחת גורמה אמיתית- הדנוור!
אז נתח שלם של דנוור כן כן קראתם נכון רובנו מכירים את הנתח הזה ומשתמשים בו כסטייק למנגל 🥩
אז …
הגיע הזמן שתכירו את הצד האחר של הדנוור ושמנתח שלם כזה אפשר לעשות ארוחת גורמה מושלמת של 2 דק עבודה ולשגר לתנור .
אז יאללה בואו נתחיל 👇
מצרכים :
1 יחידה של נתח דנוור שלם טרי ואיכותי
שמן זית איכותי
2 כפות סילאן
מלח פלפל גס
כפית חרדל גרגירים
8-10 שיני שום טריות
צרור טימין
חצי כוס מים
אופן הכנה :
בכלי מניחים את נתח הבשר ומוסיפים את כל המצרכים ומעסים היטב את הבשר .
בדיוק כמו בסרטון , עוטפים ומכניסים למקרר למנוחה של שעה .
בינתיים מחממים תנור ל 180 מעלות .
מוציאים את הבשר מהמקרר מוסיפים לתוך הכלי עם הנתח חצי כוס מים ( לא על הבשר ) ועוטפים את הנתח בנייר אפייה רטוב ונייר כסף היטב ומכניסים לתנור למשך שעתיים וחצי .
מידי פעם מומלץ להציץ אם חזר נוזלים מוסיפים לתוך הכלי (לע על הבשר ) .
לאחר שהנתח מוכן פורסים אותו ומגישים 🥩
שיהיה בתאבון 😋