לכבוד ראש השנה קבלו מתכון מנצח של קציצות סלמון אווריריות ברוטב אדום פיקנטי עם חומוסים ואורז בסיר אחד מערכת GOITEM 2 חודשים ago רשת חצי חינם מקדמת בימים אלו מגוון ענק של מבצעים מטורפים לכבוד ראש השנהמי שיגיע לאחד מסניפי הרשת יוכל ליהנות ממבחר ענק של מחלקות טריות ומגוון רחב של מבצעים לשולחן החג במחירים שלא תרצו לפספסבנוסף למבצעים המשתלמים, חצי חינם דאגו לנו למתכון מיוחד של קציצות סלמון ברוטב פיקנטי עם חומוסים ואורז שישדרגו לכם את ארוחת חג.בין המבצעים השונים בסניפים ניתן למצוא🛒 פילה סלמון נורבגי טרי רק ב-79.90 ₪ לק"ג.🛒 דג קרפיון טרי רק ב-27.90 ₪ לק"ג.🛒 פילה אמנון קפוא ללא עור מעדני הים רק ב-19.90 ₪ לק"ג.🛒 סטייק אנטריקוט טרי רק ב-99 ₪ לק"ג.🛒 כתף בקר טרי רק ב-59 ₪ לק"ג.🛒 חזה עוף שלם טרי רק ב-29.90 ₪ לק"ג.🛒 בשר בקר טחון טרי 2 ק"ג רק ב-90 ₪.🛒 מגוון ירקות קפואים שבמבצע "שדה בשקית" רק ב-8.90 ₪ ליח'.🛒תירוש חצי חינם 750 מ"ל 2 יח' ב 20 ₪🛒 שמן קנולה ויטה 1 ליטר 2 יח' ב 18 ₪🛒 טחינה בארכה 500 גרם רק ב- 8.90 ₪.🛒 מארז רביעיית טונה בשמן/ במים פרי הגליל 640 גרם רק ב-17.90 ₪.🛒 רביעיית קוקה קולה/ קולה זירו/ ספרייט זירו 1 ליטר רק ב- 19.90 ₪.🛒 דבש טהור טעמן 350 גרם רק ב-10 ₪🛒 קפה טורקי עלית 100 גרם רק ב-5.90 ₪.ועוד מגוון ענק של מבצעים בכל המחלקותלצפייה בחוברת מבצעי החג לחצו >https://bit.ly/rosh2024לצפייה בסקר סלי הקניות לחג של אתר וואלה לחצו> https://finance.walla.co.il/item/3688894מצרכים למתכון:לקציצות:חצי קילו סלמון טרי – עכשיו במבצע של 79.90₪ לק״גצרור פטרוזיליהצרור כוסברה2 גבעולי בצל ירוק2 כפות שמן זית2 שיני שוםכף מלחחצי כפית פלפל שחורלרוטב:שמן זית בכמות נדיבהכף גדושה פפריקה מתוקה5 שינים שום פרוסות1 פלפל חריף ירוק פרוס1 פלפל אדום שלם (ללא הקצה)חצי בקבוק מחית עגבניות של בלה איטליה2 כוסות גרגירי חומוס קפואיםכוס אורז תאילנדיצרור כוסברה3/4 כף מלחחצי כפיל פלפל שחוראופן הכנה:מכניסים את כל מרכיבי הקציצות למעבד מזון וטוחנים עד למרקם אחיד.מטגנים את הקציצות משני הצדדים במחבת עם שמן עד להשחמה ומניחים בצד.בסיר פותחים את הפפריקה בשמן, מוסיפים את השום הפרוס, הפלפל החריף ומערבבים טוב טוב כ-2 דקות, מוסיפים כוס מים.מוסיפים את מחית העגבניות, 2 כוסות מים, מלח ומביאים לרתיחה.בשלב הזה מוסיפים את גרגירי החומוס, האורז ומעל את הקציצות, מנמיכים לאש נמוכה ומבשלים בערך 20 דקות עד חצי שעה / עד שהאורז מוכן והנוזלים הצטמצמו. שימו לב שאם חסר מים בזמן הבישול והאורז עוד לא מוכן אפשר להוסיף חצי כוס מים נוספת.