כל מה שמעניין וחשוב לדעת באזור

מקומון חדשות חולון ראשון לציון ובת ים

מתכון מטריף לסיר אסאדו ודלעת בקלות של איתי אדרי ומעדני גורמה!

צפו בסרטון: לפני שבת, לא כדאי לכם לפספס את המתכון הזה שיוצא טעים בטירוף וקל להכנה!

מתכון מטריף לסיר אסאדו ודלעת בקלות של איתי אדרי ומעדני גורמה!

לפני שבת, לא כדאי לכם לפספס את המתכון הזה שיוצא טעים בטירוף וקל להכנה!
האסאדו מתפרק הדלעת נימוחה עד שאפשר לאכול את הקליפה שלה והרוטב מתקתק בצורה עדינה מהיין והתפוזים.

אז קדימה למטבח!

מצרכים:
1.5 -2 קילו רצועות אסאדו
1 תפוז דם
1 דלעת קטנה
3 בצלים
טימין
מקל קטן קינמון
3 כוסות יין אדום
מלח
פלפל שחור
שמן זית

אופן הכנה:
משמנים עם 2 כפות שמן זית את הסיר או התבנית,
מניחים 3 בצלים פרוסים, ממליחים ומפלפלים את רצועות האסאדו מכל הצדדים מסדרים מעל הבצל, מוסיפים את הדלעת חתוכה לרצועות, מוסיפים את התפוז פרוס, 3 כוסות יין, מקל קינמון, כף מלח , כפית פלפל גרוס, ועוד כ4 כוסות מים, אוטמים היטב! עם נייר אפייה ומכסה , מכניסים לתנור ל190 מעלות 40 דק , ועוד 4 שעות 160 מעלות, מוסיפים טימין ומגישים בתאבון !


מחכים לכם במעדני גורמה-
מרכז הסיירים, חולון📍
שבת שלום ובשורות טובות!

אחר ניסיונות איתור בעל זכויות היוצרים של התמונות ו/או הסרטון שפורסמו והופצו ברבים באתרנו, בעל הזכויות בהם אינו ידוע ועל כן לא ניתן כל קרדיט בצידם. בעל הזכויות במדיה הנ"ל רשאי לפנות למערכת להוספת קרדיט ו/או לבקש כי הפרסום יוסר.

כתבות נוספות שיכולות לעניין אותך

רוצים להישאר מעודכנים אחר כל הידיעות החמות הצטרפו לקבוצת הווטסאפ של goitem

דילוג לתוכן