מתכון מושלם שאסור לכם לפספס מאת קובי אדרי ומעדני גורמה!
שניצל עגל שניצל וינאי שניצל שייטל תקראו לזה איך שבא לכם, מה שבטוח זה שניצל מעולם אחר!
מדובר בגרסה לשניצל האהוב אבל בקטן יותר כמו שהילדים אוהבים והאמת שזה השתלם זה יצא כל כך טעים וקריספי שאין לתאר.
פשוט ללכת למעדני גורמה- לבחור בשייטל המעולה של מעדני גורמה- לפרוס בעצמכם בבית או לבקש את זה ישירות כשניצל ויכינו לכם במקום!
מצרכים:
- קילו שייטל/סינטה/כתף 5 חתוך לרצועות דקות כמו פילה שדופקים עם פטיש
- 4 ביצים
- כפית מלח
- כף חרדל
- קמח
- פירורי לחם לבנים פשוטים
- שמן עמוק לטיגון
אופן ההכנה: - ראשית דואגים שהקצב או אתם תדפקו את השניצל שיהיה דק מאוד(בטיגון הוא מעט מתכווץ וחוזר לעובי שאמור להיות)
- בקערה מערבבים את הביצים החרדל והמלח
- מכינים קערה עם קמח
- ועוד קערה עם פירורי לחם לבן
- טובלים את השייטל בקמח ומנערים מעט
- מעבירים לביצה ואז לפירורי הלחם,שימו לב לא להדק עם הידיים מידי צריך שהמעטפת תישאר אוורירית
- מטגנים בשמן עמוק עד שהשניצל מתנפח ומזהיב
- מעבירים לרשת סינון או לצלחת עם נייר סופג
- מגישים חם
בתאבון ושבת שלום!