גבירותיי ורבותיי, הכינו את עצמכם לביס יוצא מן הכלל, בטעם צרפתי ובניחוח הדרים – מתכון לסטייק עוף במרינדת הדרים מאת מעדני גורמה והאלופה- מעיין בן אבו!
מצרכים :
6-8 עופות (שוקיים מקוצבים בסגנון סטייק צרפתי )
1 שקית תפוחי אדמה ביייבי חצויים
1 תפוז
למרינדה :
2 כפות שמן זית
כפית פפריקה מתוקה
כפית תבלין פילדלפיה
חצי תפוז סחוט
מלח
פלפל
כף טריאקי
כף סויה
כף דבש
כפית שום כתוש
אופן הכנה :
בתבנית מניחים נייר אפייה ומסדרים פלחים של תפוז מעל התפוז מניחים את העופות ושופכים מעל את המרינדה . מוסיפים את התפוחי אדמה מכסים בנייר אפייה רטוב ונייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך שעה . לאחר מכן מוציאים את הנייר כסף והנייר אפיה ומכניסים שוב לתנור על חום של 220 מעלות למשך 25 דקות או עד להזהבה יפה.
אפשר לקשט מלמעלה במעט ירק ולהגיש
שיהיה בתאבון❤️🙏🏼
מחכים לכם אצלנו במעדני גורמה- מרכז הסיירים חולון!