
המלצת המערכת: לונל – בר מסעדה.
מי מאתנו לא אוהב ג'חנון ואוכל צרפתי גם יחד? שיקום.
בשכונת פלורנטין בתל אביב, נמצא מקום מופלא המשלב בין בר ומסעדה, מטבח צרפתי ותימני. זה ה"לונל". בניצוחם של עמרי קאופטייל וינון אלעל.
שילובי האוכל מענגים. נימוחים בפה ומתפוצצים בטעמים עשירים ועדינים גם יחד, מלוחים ומתקתקים – פשוט חלומי. דג נא על בורסקטת ג'חנון, מקושקשת רכה על בריוש, סביח צרפתי על בריוש, קרפצ'יו תפוח עם קשיו, קרמבל וגבינת צאן, קובנה נהדרת, והקינוח… או… הקינוח – פרנץ טוסט מבצק בסבוסה על בסיס סולת תפוזים וגרידת לימון, מעליה מי ורדים, קרם זעתר, מסקרפונה, תותים וקרמבל סמנה – פשוט גן עדן.
ומה לגבי השרות והאווירה? אז השירות מצוין – המלצר הנחמד שלנו (רון) הסביר בסבלנות, ענה על כל שאלה ונתן שרות אדיב במיוחד. והאווירה, כפי שאתם כבר מבינים, נעימה מאוד.
ובכן, מומלץ בחום.
וכמו תמיד – נמעיט במילים ונכביר בתמונות.
בתאבון!!
לונל – רחוב אברבנאל 72, תל אביב – יפו.
ברוסקטה ג'חנון – דג נא, פסטוק, שמנת, סחוג ורסק.
קובנה – מוגשת עם רסק עגבניות, יוגורט וסחוג ירוק.
קרפצ'יו תפוח – קשיו, בצל, צ'ילי, קרמבל וגבינת צאן.
מקושקשת רכה – בריוש, איולי קיסר, חסה צלויה ופרמז'ן.
בריוש סביח צרפתי.
פרנץ טוסט בסבוסה.