כל מה שמעניין וחשוב לדעת באזור

מקומון חדשות חולון ראשון לציון ובת ים

מסע הלוויה של איציק אלגרט ז”ל ייצא מראשון לציון

עיריית ראשון לציון קוראת לתושבות ולתושבים להגיע לחלוק לו כבוד אחרון

מסע הלוויה של איציק אלגרט ז”ל ייצא מראשון לציון – עיריית ראשון לציון קוראת לתושבות ולתושבים להגיע לחלוק לו כבוד אחרון

מחר (שני, 3.3.25) יובא למנוחת עולמים איציק אלגרט ז"ל, שנרצח באכזריות בשבי חמאס וגופתו הוחזקה 509 ימים. אלגרט (68) נחטף בבוקר השבעה באוקטובר מהממ"ד בביתו שבקיבוץ ניר עוז.

מסע הלוויה ייצא בשעה 10:45 מחברה קדישא ראשון לציון (רח׳ אחד העם 1, ליד בית הכנסת הגדול), ויעבור בנקודות מרכזיות עד לקיבוץ ניר עוז, שם ייקבר. צומת אחד העם תיחסם לכל הכיוונים כחצי שעה לפני תחילת מסע הלוויה ועד לסיומו.

עיריית ראשון לציון קוראת לתושבות ותושבי העיר להגיע לעמוד בצידי הדרך עם דגלי ישראל כדי ללוותו בדרכו האחרונה. לצד התושבים יעמדו גם עובדות ועובדי עיריית ראשון לציון.

ראש העירייה, רז קינסטליך: "מחר נלווה למנוחת עולמים את איציק ז"ל, אחיו של דני, תושב ראשון לציון ומורה לאזרחות במקיף י׳, שלא הפסיק להילחם למען אחיו והיה אחד מהקולות הבולטים למען השבתם של כל החטופות והחטופים. לצערנו, הסוף אכזר ואיציק ז"ל נרצח בשבי על ידי מרצחים שפלים.


"ראשון לציון כואבת ומחבקת את דני ואת משפחתו היקרה של איציק ז"ל, ואני קורא לכל תושבות ותושבי העיר להגיע לחלוק לו כבוד וללוותו למנוחת עולמים".

אחר ניסיונות איתור בעל זכויות היוצרים של התמונות ו/או הסרטון שפורסמו והופצו ברבים באתרנו, בעל הזכויות בהם אינו ידוע ועל כן לא ניתן כל קרדיט בצידם. בעל הזכויות במדיה הנ"ל רשאי לפנות למערכת להוספת קרדיט ו/או לבקש כי הפרסום יוסר.

כתבות נוספות שיכולות לעניין אותך

רוצים להישאר מעודכנים אחר כל הידיעות החמות הצטרפו לקבוצת הווטסאפ של goitem

דילוג לתוכן