Site icon גו אייטם – go item | מקומון החדשות של חולון בת ים וראשון לציון

כריך שישי של השמחות מאת מעדני גורמה ומעיין בן אבו האהובה!

כריך קציצות בשר של השמחות! מאת מעיין בן אבו ומעדני גורמה

כריך שישי של השמחות מאת מעדני גורמה ומעיין בן אבו האהובה!
אז מה יותר מתאים מכריך טוב בבאגט או חלה לפני פסח??
אז יאלה- רוצו להכין!
לקציצות: (30 יחידות )

חצי קילו בשר בקר טחון
‏אחד בצל גדול
‏צרור פטרוזיליה
‏צרור כוסברה
‏שתי גבעולים של סלרי
‏חצי קישוא
‏חצי תפוח אדמה
‏קוצצים הכל יחד ומוסיפים לבשר טחון
ומוסיפים תבלינים:
‏מלח, פלפל שחור , כמון, שמן, כפית פפריקה , ביצה חצי כוס פירורי לחם כף אבקת מרק עוף.
‏מערבבים הכל היטב יחד למשך חמש דקות שנפרק את החלבון .
‏מכסים את הקערה ומכניסים למקרר למנוחה למשך חצי שעה.

אופן הכנה :
קוצצים בצל מזהיבים מעט ומוסיפים קערת מטבוחה (בערך 8-10 כפות גדושות מאוד )
מערבבים הכל מוסיפים כוס מים ומלח ומבשלים עם מכסה סגור למשך 5-10 דק .
בינתיים מכינים את כדורי הקציצות , מוסיפים אותם לסיר מבשלים על אש נמוכה חצי שעה עם מכסה סגור .
לאחר מכן מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות ללא מכסה בערך 10-15 דק .
המלצה רותחת שלי לאכול בחלה / באגט קריספים עם חציל שניצל מטוגן פלפל חריף ויש לכם כריך שישי של השמחות !

בואו לבקר אותנו- מעדני גורמה\משק גורמה
מרכז הסיירים חולון📍

Exit mobile version