כריך שישי של השמחות מאת מעדני גורמה ומעיין בן אבו האהובה!
אז מה יותר מתאים מכריך טוב בבאגט או חלה לפני פסח??
אז יאלה- רוצו להכין!
לקציצות: (30 יחידות )
חצי קילו בשר בקר טחון
אחד בצל גדול
צרור פטרוזיליה
צרור כוסברה
שתי גבעולים של סלרי
חצי קישוא
חצי תפוח אדמה
קוצצים הכל יחד ומוסיפים לבשר טחון
ומוסיפים תבלינים:
מלח, פלפל שחור , כמון, שמן, כפית פפריקה , ביצה חצי כוס פירורי לחם כף אבקת מרק עוף.
מערבבים הכל היטב יחד למשך חמש דקות שנפרק את החלבון .
מכסים את הקערה ומכניסים למקרר למנוחה למשך חצי שעה.
אופן הכנה :
קוצצים בצל מזהיבים מעט ומוסיפים קערת מטבוחה (בערך 8-10 כפות גדושות מאוד )
מערבבים הכל מוסיפים כוס מים ומלח ומבשלים עם מכסה סגור למשך 5-10 דק .
בינתיים מכינים את כדורי הקציצות , מוסיפים אותם לסיר מבשלים על אש נמוכה חצי שעה עם מכסה סגור .
לאחר מכן מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות ללא מכסה בערך 10-15 דק .
המלצה רותחת שלי לאכול בחלה / באגט קריספים עם חציל שניצל מטוגן פלפל חריף ויש לכם כריך שישי של השמחות !
בואו לבקר אותנו- מעדני גורמה\משק גורמה
מרכז הסיירים חולון📍