כל מה שמעניין וחשוב לדעת באזור

מקומון חדשות חולון ראשון לציון ובת ים

ראש עיריית חולון: “מערכת החינוך היא המפתח לעתיד טוב יותר, ואנו מחויבים להשקיע בה”

ראש עיריית חולון, שי קינן, נשא דברים באירוע הרמת כוסית חגיגי שנערך במדיטק לכבוד חג הפסח, במעמד מזכ״לית הסתדרות המורים, יפה בן-דוד, נציגי משרד החינוך, מנהלי בתי הספר ואורחים נוספים.

ראש עיריית חולון: “מערכת החינוך היא המפתח לעתיד טוב יותר, ואנו מחויבים להשקיע בה”

ראש עיריית חולון, שי קינן, נשא דברים באירוע הרמת כוסית חגיגי שנערך במדיטק לכבוד חג הפסח, במעמד מזכ״לית הסתדרות המורים, יפה בן-דוד, נציגי משרד החינוך, מנהלי בתי הספר ואורחים נוספים.

באירוע, שהתקיים בסימן חירות והתחדשות, הביע ראש העיר הערכה עמוקה למנהלות ולמנהלים העומדים בחזית העשייה החינוכית בעיר.

ראש העירייה, שי קינן: “אתם לא רק מנהלים בתי ספר – אתם מנהיגים חינוכיים, שמובילים את דור העתיד של חולון להצלחה. בזכותכם, מערכת החינוך שלנו היא בית חם לילדי העיר, המטפח מצוינות, יצירתיות וערכים של סובלנות ואחריות חברתית״.

ראש העירייה הדגיש את החשיבות של שיתוף הפעולה הפורה בין העירייה להסתדרות המורים ומשרד החינוך, והביע את מחויבותו להמשך פיתוח מערכת החינוך בעיר: ״השנה החולפת הייתה רוויית אתגרים, אך גם מלאה בהישגים – שיפרנו תשתיות, הכנסנו טכנולוגיות חדשות ופיתחנו מרחבי למידה מתקדמים. גם בשנה הקרובה נמשיך להשקיע ולחדש, כי ההשקעה בילדינו היא ההשקעה החשובה ביותר לעתידנו״, אמר קינן.


האירוע נחתם בשירה מרגשת של נעמה אבדני, מהלהקה הייצוגית ״קול חולון״ ובאיחולי חג שמח ובתפילה לחזרתם של החטופים ולימים של שלום, ביטחון ואחדות.

אחר ניסיונות איתור בעל זכויות היוצרים של התמונות ו/או הסרטון שפורסמו והופצו ברבים באתרנו, בעל הזכויות בהם אינו ידוע ועל כן לא ניתן כל קרדיט בצידם. בעל הזכויות במדיה הנ"ל רשאי לפנות למערכת להוספת קרדיט ו/או לבקש כי הפרסום יוסר.

כתבות נוספות שיכולות לעניין אותך

רוצים להישאר מעודכנים אחר כל הידיעות החמות הצטרפו לקבוצת הווטסאפ של goitem

דילוג לתוכן