כל מה שמעניין וחשוב לדעת באזור

מקומון חדשות חולון ראשון לציון ובת ים

ניסיון דריסת שוטר בראשון לציון

בנוסף נעשה ניסיון לפצוע אותו בפניו באמצעות דוקרן

שוטרי תחנת ראשל"צ עצרו אתמול תושבת העיר לאחר שניסתה לדרוס שוטר ופצעה אותו בפניו באמצעות דוקרן, כדי להתחמק מקבלת דו"ח, כל זאת כשהיא מתפרעת, מתנגדת למעצר ומגדפת לעיני בנה. בימ"ש האריך את מעצרה בהתאם למסוכנותה .

בהמשך לפרסום שגוי ונמהר ברשת, ובכדי להעמיד דברים על דיוקם, נבהיר כי שוטרי תחנת ראשל"צ ניהלו אתמול אכיפת תנועה בעיר, למען בטחון משתמשי הדרך, במסגרתה נאלצו לעצור נהגת שסיכנה את בטחונם !

ראשית האירוע, כאשר השוטרים הורו לנהגת להזיז את הרכב שחוסם נתיב נסיעה, אולם החשודה בחרה להוציא אצבע משולשת לשוטר וציינה "שמה עליך ז*–".

בתוך כך, הנהגת ניסתה עפ"י החשד להמלט מהמקום ברכבה, כדי להימנע מקבלת דוח, תוך הסטת ההגה לכיוון השוטרים עד שפגעה ברגלו של השוטר ונחסמה ע"י שוטרת שהיתה עמו.

במהלך ניסיון מעצרה, כאשר השוטר פתח את דלת הרכב של הנהגת, החלה לתקוף את השוטר בראשו ובפניו עם דוקרן שאחזה בידה ובהתאם לנסיבות נעצרה לחקירה בתחנה, בסיומה נכלאה.


כאמור, נוכח מסוכנותה בימ"ש האריך אמש את מעצרה וכן דחה את הערר שהוגש בעניינה בתום
בחינת הנסיבות החמורות.

בתום חקירה, יועברו כלל ממצאיה לעיון והחלטת התביעה בהתאם, תוך מתן דגש כי נאכוף במלוא חומרת הדין כנגד מי שתוקף שוטרים ומסכן אותם וכל ניסיון לייצר מצג שווא באמצעות עריכה מגמתית וכותרות שגויות ותלושות מהמציאות של האירוע, מקומן להידחות על הסף.

מצ"ב תיעוד הדוקרן שנתפס ברשות החשודה, באמצעותו דקרה את השוטר בפניו.

אחר ניסיונות איתור בעל זכויות היוצרים של התמונות ו/או הסרטון שפורסמו והופצו ברבים באתרנו, בעל הזכויות בהם אינו ידוע ועל כן לא ניתן כל קרדיט בצידם. בעל הזכויות במדיה הנ"ל רשאי לפנות למערכת להוספת קרדיט ו/או לבקש כי הפרסום יוסר.

כתבות נוספות שיכולות לעניין אותך

רוצים להישאר מעודכנים אחר כל הידיעות החמות הצטרפו לקבוצת הווטסאפ של goitem

דילוג לתוכן