כל מה שמעניין וחשוב לדעת באזור

מקומון חדשות חולון ראשון לציון ובת ים

הודעה לתושבים מבית החולים וולפסון

כל הפרטים בכתבה

חוזרים לשגרה במרכז הרפואי וולפסון

המרכז הרפואי וולפסון התחיל הבוקר במסע חזרה לשגרה – שלב אחר שלב, אגף אחר אגף.

המיון, מרפאות החוץ, שירותי הדימות וחדרי הניתוח עובדים במתכונת שגרה ,זאת לאחר תקופה מאתגרת בה פעלו מחלקות מרכזיות בתנאים ממוגנים ומותאמים למצב הביטחוני, החל היום הפינוי ההדרגתי והחזרת הפעילות לסביבת האשפוז הרגילה.

המעברים נעשים בהיערכות מוקפדת תוך שמירה על רציפות טיפולית וביטחון המטופלים והצוותים הרפואיים.

המרכז רפואי וולפסון מודה לצוותים המסורים שבו, להנהלת בית בלב, לפיקוד העורף וליחצ״ב, לר״מ 2, לחטיבת בתי חולים ממשלתיים ולמשרד הבריאות, שמסייעים לאורך כל הימים אלו וגם בחזרה לשגרה. אנו מאחלים להחלמתם המהירה של כל הפצועים.


ההיערכות למצב חירום התגלתה כמכרעת – והחזרה לשגרה מתבצעת בהדרגה, כדי להבטיח את בטיחות המטופלים בכל שלב.

אחר ניסיונות איתור בעל זכויות היוצרים של התמונות ו/או הסרטון שפורסמו והופצו ברבים באתרנו, בעל הזכויות בהם אינו ידוע ועל כן לא ניתן כל קרדיט בצידם. בעל הזכויות במדיה הנ"ל רשאי לפנות למערכת להוספת קרדיט ו/או לבקש כי הפרסום יוסר.

כתבות נוספות שיכולות לעניין אותך

רוצים להישאר מעודכנים אחר כל הידיעות החמות הצטרפו לקבוצת הווטסאפ של goitem

דילוג לתוכן