השבוע במגזין: מי תקועה בדובאי? מה קרה לטילטיל? למי חילקו חבילות סיוע בבת ים? איך תעבירו את הזמן בבית בנעימים עם הילדים? איך תעזרו לקטנטנים עם החרדות מהמלחמה? ואיפה תוכלו לטעום את הקפה הקוריאני שכבש את הטיקטוק?
נתחיל עם רכילות
דורין סגול. נתקעה בדובאי. (צילום: אור גפן).
דורין סגול, יוצאת "האח הגדול" שתושבי חולון מכירים כבר שנים רבות, נתקעה בדובאי בעקבות סגירת המרחב האווירי של ישראל ולא הצליחה להגיע לאזכרה של בעלה, ליאור סגול ז"ל. דורין נאלצה להישאר בדובאי, שם התחילה לעסוק בתחום נוסף מלבד עסק חליפות החתן.ליאור סגול ז"ל הלך לעולמו ביוני 2022 בגיל 44 בלבד בעקבות סיבוך קשה של נגיף הקורונה. דורין הייתה אמורה להשתתף ביום שני השבוע באזכרה לציון שלוש שנים למותו, אלא שבעקבות סגירת המרחב האווירי של ישראל, על רקע ההסלמה הביטחונית מול איראן, היא נתקעה בדובאי ונאלצה להישאר שם בעל כורחה.“הייתי בטוחה שאספיק לחזור”, סיפרה סגול בשיחה עם מקורביה. “לא חלמתי שדווקא ביום הזה לא אהיה ליד הקבר שלו. אבל החיים חזקים יותר מהתוכניות שלנו”.
סגול לא השלימה עם הרעיון שתיעדר מהאזכרה ובחרה לפעול. ביוזמה אישית, פנתה לבית חב"ד המקומי וביקשה שיקיימו טקס אלטרנטיבי לזכרו של ליאור. בבית חב"ד נענו לבקשה ברצון, והתחייבו לערוך טקס מכובד ומרגש ביום שני, במקביל לאזכרה שתתקיים בישראל.“לא משנה איפה אני נמצאת ליאור תמיד איתי. הוא הלב שלי, ובכל יום, ובמיוחד ביום הזה, אני מרגישה אותו יותר מתמיד”, מסרה.
במהלך שהותה בדובאי, סגול פגשה יזם ישראלי הפועל באמירויות, והשניים החלו לבחון שיתוף פעולה עסקי בתחום הנדל"ן. מבחינתה, מדובר בצעד לא מתוכנן אבל כזה שיכול להפוך לפרק חדש ומפתיע בקריירה שלה.
טילטיל וורד אורפלי. פגיעת טיל. (צילום: אור גפן).
יום ראשון השבוע. בזמן שטילטיל שהה בסניף פיצה פרגו בראשון לציון, כדי לעשות מישלוחה לילדים, הוא קיבל טלפון בהול מאשתו ורד, שסיפרה לו שנפל טיל על העסק שלה ברמת גן. מסתבר שטיל ששוגר מאיראן פגע במקום שבו נמצאת הקליניקה לקוסמטיקה ויופי של ורד, וטילטיל מיהר להגיע למקום. הנזק לעסק היה משמעותי – הכל נהרס, זכוכיות נופצו וכל הציוד נפגע, אך למרבה המזל לא היו נפגעים בגוף ובנפש.
טילטיל: “ברוך השם שכולם בריאים ושלמים, זה היה מפחיד, אבל הכי חשוב שורד בריאה ולא היו אנשים במקום כשזה קרה. גם בבית שלנו שקרוב לעסק הבניין כולו רעד. אני וורד אשתי בסדר ומזל שזה נגמר רק בכמה זכוכיות. מבוהלים אבל בזכות הרש״בי הקדוש הכל בסדר".
אאורה בבת ים. חיזוק הרוח הישראלית. (צילום: אאורה).
בעקבות מתקפת הטילים האיראנית ופגיעות בבניינים ישנים המיועדים לפרויקטים של התחדשות עירונית של קבוצת הנדל"ן אאורה בבת ים, התגייסו עובדי החברה למבצע חירום לסיוע לתושבים והעניקו חבילות מוצרים בסיסיים לדיירים. החבילות כללו פריטים חיוניים – גרביים, מוצרי פארם, חטיפים ומוצרים יבשים – במטרה להקל ולו במעט על שגרת החיים בצל האירועים. כמו כן, כחלק משיתוף הפעולה בין אאורה להתאחדות לכדורגל, צורפו לחבילות גם חליפות כדורגל ובקבוקי שתייה, לחיזוק רוחם של הילדים והמשפחות.
יעקב אטרקצ'י, בעלים ומנכ"ל אאורה ישראל, מסר: "ההתחדשות העירונית היא הרבה מעבר לחזון תכנוני – היא תפיסה חברתית וציונית לחדש את ישראל ולייצר קהילות מאוחדות וחזקות. וכיום מתחדד עוד יותר הצורך הביטחוני החשוב בבתים מוגנים. אנו רואים בדיירים שלנו שותפים מלאים ליצירת עתיד טוב יותר, בטוח יותר וחזק יותר. בימים כאלה מתחדדת החובה שלנו להיות שם בשבילם – לא רק כחברה יוזמת, אלא כחלק מהקהילה עצמה. זהו מהות הקשר שבנינו, וזו האחריות שלנו כחברה ישראלית."
יוזמות והתגייסויות רבות וטובות התקיימו בשבועיים האחרונים, כדי להקל מעט על ילדינו ששוהים בבית ימים ארוכים ללא מסגרות ופעילויות בחוץ. כולנו תקווה שהמלחמה עם איראן אכן הסתיימה ולא מחכות לנו הפתעות, אבל במדינה המטורפת שלנו אי אפשר לדעת מה יהיה מחר. ליקטנו כמה יוזמות עבורכם, שממשיכות גם לתוך סופהשבוע הקרוב. תיהנו מהם.
תיאטרון הקרון: קרון עד הבית – גם במרחב המוגן
תיאטרון הקרון מזמין לקחת הפוגה קטנה וליהנות בחינם מעשרות הצגות ילדים מלאות דמיון, הומור וקסם בערוץ היוטיוב של התיאטרון שנפתח לכולם כדי לתת רגעים של שקט לילדים ולהורים.
הערוץ מציע עשרות הצגות באורך מלא וביניהן:
אגדת סת"ם – אותיות נעלמות ומסע מסתורי בעקבותיהן
חכמים בלילה – חכמי חלם מחפשים ירח חדש
אחותי הגדולה מכולם – הרפתקה של אחים, חלום ונחש
מעשה בעולם – פינגווין קטן מגלה את פלאי כדור הארץ
המדריך להרפתקן – לילה אחד, הרבה אומץ ודמיון
תהיה בריא, מוריס מגי – סיפור נוגע ללב על חברות בגן חיות
זיו נעורים ממשיכה ללוות את בני הנוער גם בזמן חירום
עמותת זיו נעורים פועלת גם בעת חירום על מנת לשמור על קשר רציף עם בני ובנות הנוער שלנו.הפסיכולוגים והצוותים החינוכיים של העמותה זמינים לשיחות טלפוניות אישיות עם חניכים מכל רחבי הארץ, מתוך מטרה לספק אוזן קשבת, תמיכה וכלים להתמודדות.למרות שהפעילות בשטח אינה מתקיימת בכפוף להנחיות פיקוד העורף בשל המצב, אנחנו ממשיכים ללוות מרחוק, עם לב פתוח ורצון להעניק תחושת ביטחון, שייכות ותקווה.
ליצירת קשר ולתמיכה ניתן לפנות לטלפון 09-7710314
המכון למורשת בן-גוריון. (צילום: המכון למורשת בן-גוריון).
המכון למורשת בן-גוריון מציע תכנים אינטראקטיביים ונגישים לכל המשפחה, המציגים את סיפור חייו של דוד בן-גוריון ואת סיפור הקמתה של המדינה והחזון הישראלי, בליווי חוויה ויזואלית מרתקת.
סדרת האנימציה "בונים מדינה עם בן-גוריון" כוללת סרטוני אנימציה קצרים, המציגים את התחנות המרכזיות בחייו: ילדותו בפלונסק, העלייה לארץ, פעילותו הפוליטית, הכרזת העצמאות, כהונתו כראש הממשלה, המעבר לנגב וחזונו הלאומי.
בין הסרטונים:
הקמת צה"ל – סיפור הקמת צה"ל ופירוק המחתרות מתוך אתגרי התקופה.
בן-גוריון והתנ"ך – כיצד שאב השראה מהתנ"ך, וראה בו עדות לזכותנו ההיסטורית על הארץ.
הסיפור מאחורי הקמת המדינה – כיצד סקרנותו לידע ולטכנולוגיה סייעה לבן-גוריון לעצב את חזונו הציוני ואת חזון הפיתוח של ישראל – בחקלאות, במדע ובביטחון.
"בן גוריון והתמונה הגדולה" – סרטון להיכרות עם בן-גוריון האיש והמנהיג תוך דגש על ראייתו את הנגב כלב הפועם של תחיית האומה.
בן-גוריון ו"העלייה הגדולה" – כיצד התגשם החזון לעליה יהודית ולקיבוץ גלויות? מה היו אתגרי המדינה? מול אילו אתגרים ניצבו העולים? ואיך כל זה קשור לבן-גוריון ולפתיתים?
בן-גוריון "ויום קטנות" – "אנו עוברים עכשיו מתקופת "הגדולות", תקופת עלילות הגבורה והניצחון… לתקופת "הקטנות" – אחרי הקמת המדינה, הקמת הצבא וקליטת העליה, צריך היה להתעסק גם ביומיום ה"אפור". איך עשה זאת בן-גוריון?
לצד הסרטונים, ניתן לבקר בצריף בן-גוריון באופן וירטואלי – דרך טכנולוגיית צילום 360. הביקור כולל סיור מודרך דיגיטלי, קריאת הסברים על חפצים אישיים בבית, צפייה בסרטונים אינטראקטיביים וחדר בריחה דיגיטלי לילדים ולכל המשפחה.
המכון למורשת בן-גוריון מזמין את הקהל הרחב להתחברות מחודשת לשורשים, למנהיגות ולחזון שממשיכים להניע את החברה הישראלית גם כיום.
סרטוני האנימציה על בן-גוריון והקמת המדינה:
סרטוני בן-גוריון בצריף:
פעילויות טכנולוגיות חווייתית לילדים
עמותת מחשבה טובה הפועלת לצמצום פערים באמצעות הנגשת טכנולוגיה בפריפריה החברתית והגאוגרפית של ישראל, מתחברת ומפעילה את הילדים מרחוק.
אתר חינמי עבור ילדים בגילאי 5 עד 12: מקום המספק מרחב דיגיטלי בטוח, מזמין ונגיש לפעילויות טכנולוגיות מהנות ומשמעותיות. ריכזנו עבורכם אוסף כלים מומלצים, אינטראקטיביים וחינמיים, שניתן להפעיל מכל טלפון או טאבלט – ללא צורך בהתקנה או ציוד מיוחד – כדי ללמד, להעסיק ולשמח את הילדים, בכל זמן ובכל מקום.
מגוון סדנאות חינוך טכנולוגי מקוונות עבור בתי הספר: סדנאות חד-פעמיות, באורך של עד 60 דקות. בנושאים כגון בינה מלאכותית, היכרות עם מציאות מדומה, חשיפה למידול בתלת מימד, מבוא לתכנות ויצירת מוזיקה. טופס לרישום מהיר להזמנת הפעילויות
מכון דוידסון קרדיט: ליאת פלי
ניסויים מדעיים וכיפיים שאפשר לעשות בקלות בבית. סרטוני "מדע בבית" חידונים ושאלות טריוויה לכל הגילים, מדע בדקה- סרטונים קצרים על היבטים מדעיים של תופעות יומיומיות ועוד. הנה לינק לסרטונים
כך תעזרו לילדיכם לשמור על שגרה ולהרגיש בטוחים – גם כשהמציאות מתערערת
המציאות הביטחונית המורכבת, האזעקות, היירוטים, החדשות הקשות והתחושות שנלווות אליהם – מערערים את שגרת החיים של כולנו. גני הילדים ובתי הספר סגורים, ההורים בבית, תוכניות משתנות בכל רגע, וכל זה מלווה בחרדה עמוקה וחוסר ודאות. דווקא בתוך חוסר היציבות הזו, שמירה על שגרת יום ברורה ויציבה יכולה לשמש עוגן רגשי חשוב עבור ילדים – וגם עבור ההורים עצמם. אפרת פרץ תומר, פסיכולוגית קלינית בכירה במחוז דרום במאוחדת, מסבירה כיצד ליצור שגרה מותאמת מצב, שתסייע לילדים לצלוח את התקופה הקשה בצורה מאוזנת יותר
שגרה = ביטחון
"שגרה היא לא מותרות – היא מקור לחוסן," אומרת אפרת פרץ תומר, פסיכולוגית קלינית בכירה במחוז דרום במאוחדת. "גם כשהעולם בחוץ רועש, אם בתוך הבית נשמרת שגרה מסוימת, אפילו מינימלית, היא יוצרת תחושת שליטה וציפייה. זה בדיוק מה שילדים צריכים עכשיו – משהו קבוע שאפשר להיאחז בו".
לדבריה של פרץ תומר, אין צורך להעתיק את סדר היום הישן – אלא ליצור שגרה חדשה, שמותאמת למציאות: קימה בשעה קבועה, התארגנות בוקר, זמני ארוחות מסודרים, זמן ללמידה, לפעילות גופנית ולמשחק – כל אלה מרכיבים תחושת סדר פנימית שמרגיעה גם את הילד וגם את ההורה. עוד היא מוסיפה כי שגרה אינה רק לוח זמנים – אלא יצירת חוויית חיים יומית צפויה: "גם אם הילד יודע שבכל יום אחרי הצהריים הוא בונה פאזל עם ההורה או מקשיב לסיפור לפני השינה – יש כאן משהו קבוע ובטוח שמייצר לו יציבות רגשית."
שגרה כזו לא חייבת להיות נוקשה. להיפך – דווקא היכולת להתאים את הסדר הקיים למה שמתאפשר בפועל, תוך שמירה על עקרונות קבועים (כמו תנועה, מנוחה, חום וביחד), היא מה שמעניקה לילד תחושת חוסן מבלי להכביד.
איך יוצרים שגרה גם כשהכול מסביב משתנה?
התחילו את היום באופן ברור גם אם לא יוצאים מהבית. אפשר לצחצח שיניים, להתלבש, לאכול יחד ארוחת בוקר ולציין שהיום התחיל. ארוחות בזמנים קבועים תורמות לתחושת סדר ולהפחתת תחושת חוסר שליטה. פעילויות יומיומיות – זמן קבוע לציור, כתיבה, למידה או פעילות משותפת – כל דבר שחוזר על עצמו ומעניק תחושת רצף.
שעת שינה קבועה – גם אם הילדים מתקשים להירדם, אפשר לבנות שגרת ערב רגועה הכוללת מקלחת, סיפור, אור מעומעם ומעבר הדרגתי למיטה.
עוד מרכיב חשוב ביצירת חוסן בתקופות משבר הוא תחושת המסוגלות – ההבנה של הילד שהוא לא רק מושפע מהמצב, אלא גם שותף פעיל בו.
פרץ תומר מסבירה כי ילדים שמרגישים שיש להם תפקיד, תרומה או אחריות – חווים פחות חרדה ומגלים יותר גמישות רגשית: "גם פעולות קטנות מייצרות תחושת השפעה – והילד מרגיש שיש לו תפקיד בתוך התקופה הזו, ולא רק שהוא נסחף בה."
עוד היא ממליצה לשלב את הילדים במטלות יומיומיות כחלק מהשגרה: סידור שולחן לקראת הארוחה, קיפול כביסה, עזרה לאחים הקטנים, הכנת כרטיס ברכה לסבא וסבתא או ציור לגננת או למורה – כל משימה כזו לא רק ממלאת את היום בפעילות אלא גם נותנת לילד תחושת ערך, משמעות ושייכות. "כאשר משלבים תפקידים פשוטים כחלק מהלו"ז היומי גם סדר היום הופך מ'חובה' לפעולה שיש בה מטרה ותחושת הצלחה", מסבירה פרץ תומר, "כדאי להגדיר יחד 'תפקיד יומי' שהילד אחראי עליו, אפילו משהו קטן וקבוע, זה עוזר להרגיש בשליטה, וזה גם חלק מהשגרה שמרגיעה ומארגנת את היום."
ומה עושים כשהחרדה עולה?
פחדים, התנהגות רגרסיבית (כמו חזרה למיטה של ההורים, קושי בפרידה), בכי או עצב פתאומי – כולם תגובות טבעיות למצב מתוח. פרץ תומר מסבירה כי דווקא בזמנים כאלה, חשוב לא למהר ולבטל רגשות, אלא לתמלל אותם ולשדר התמודדות רגישה ומרגיעה: "אני רואה שאתה מפחד. זה הגיוני. אנחנו נשמור אחד על השני ונעבור את זה יחד".
גם ההורים עצמם צריכים לשים לב. אם אתם חווים חרדה, נסו לשדר איזון גם אם הוא רגעי. "לא צריך להעמיד פנים שהכול בסדר. אפשר לשתף שהמצב קשה, אבל גם להראות שיש דרך להתמודד. משפט כמו 'קשה לי עכשיו, אבל זה יעבור' נותן לילד תחושת ביטחון שהמבוגר מסוגל להכיל גם קושי". המסר הזה של התמודדות ולא הדחקה, מקבל חיזוק נוסף כאשר הוא נטמע בתוך שגרה – אם הילדים יודעים מה צפוי לקרות ומתי, אם יש תחנות קבועות ביום ופעילויות מוכרות שחוזרות על עצמן – תחושת החרדה פוחתת מעצמה. כשהיום מובנה, גם התחושות מקבלות מסגרת: "הילד לא רק מרגיש – אלא גם יודע שיש סדר, שיש מה שמחזיק אותו".
פעילות גופנית = פריקת מתח
אחת הדרכים היעילות להתמודד עם חרדה היא דרך הגוף. כשהגוף דרוך קשה להירגע. לכן, פרץ תומר ממליצה להכניס לשגרה היומית גם זמן לתנועה ופריקת אנרגיה: ריקוד, קפיצות במקום, משחקים פיזיים, אפילו פעילות משפחתית קצרה בתוך הבית – כל אלו תורמים לשחרור רגשי. גם מגע פיזי, אם הילד מבקש, מסייע להרגעה ותחושת קרקוע, במיוחד ברגעים של מתח גבוה או בזמן אזעקות.
אפשר גם לתרגל תרגילי "כאן ועכשיו", כמו למנות פריטים לפי צבע או לשים לב למגע הגוף עם הכיסא – כלים פשוטים שיכולים להפוך לחלק בלתי נפרד מרגעי ההרגעה בשגרת היום.
לסיום – שגרה, קרבה ותגובה מותאמת
בתקופות של חוסר ודאות, כשאין תשובות ברורות ואין תאריך סיום באופק, השגרה היא אחד הכלים החשובים ביותר שיש להורים- גם אם איננה מושלמת ומשתנה מיום ליום. עצם הניסיון לייצר יום מובנה, צפוי ומחובר לצרכים הרגשיים של הילדים, הוא זה שיוצר תחושת ביטחון. "שגרה אינה רק לוח זמנים – היא מסגרת שמחזיקה את הרגשות, מפנה מקום לשיחה, ומאפשרת לנו להיות שם – כהורים, כמבוגרים המשמעותיים בחיי הילדים", מדגישה אפרת פרץ תומר, "גם אם אין לנו תשובות, עצם הנוכחות, הקרבה, ההקשבה והחזרתיות של פעולות יומיומיות, הן שמייצרות תחושת ביטחון. ילד שיודע מה צפוי לקרות, שמרגיש שיש סדר ועוגנים, מתמודד טוב יותר עם חרדה ומתח."
לדבריה, לצד השגרה חשוב לא פחות לשלב חמלה – כלפי הילדים וגם כלפי עצמנו:
"לתת מקום לרגש, להרפות כשצריך, להחזיר את השגרה לאט ובהדרגה, ולזכור שכל רגע של חום, קרבה, משחק או תנועה – הוא לא רק חלק מהיום, אלא חלק מהתמודדות עמוקה ומשמעותית."
אם אתם מזהים סימנים מדאיגים מתמשכים – אל תהססו לפנות לסיוע. מוקד התמיכה הנפשית של מאוחדת פועל 24/7 בטלפון *3833 ומאויש באנשי מקצוע מוסמכים.
סלט קרמי ועשיר לכל המשפחה: סלט אבוקדו עם ביצה מגוררת. צילום- הדס ניצן
בימים של חוסר ודאות, כששגרת החיים מתערערת והלב מחפש רגע של נחמה – אין כמו מתכון ביתי, פשוט ומנחם, שמביא את כל המשפחה אל השולחן סביב טעם מוכר ואהוב. "חקלאי גרנות", מגדלת ומשווקת האבוקדו ופירות ההדר הגדולה בישראל, מגישה מתכון לסלט קרמי, עשיר בטעמים, עם טוויסט: סלט אבוקדו עם ביצה מגוררת. הסלט קל להכנה, מתאים כארוחת בוקר מושלמת או כממרח מפנק לצד לחם טוב, כי גם בזמנים של אי שקט, מגיע לכולנו רגע של טעם טוב.
מצרכים (לכ-2-3 מנות):
2 אבוקדו מוכנים לאכילה של "חקלאי גרנות"
1 כפית חרדל רגיל או גרגרים
2 כפיות מיץ לימון סחוט טרי
2 ביצים קשות מגוררות בפומפייה
מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
אופן ההכנה:
בקערה מועכים את האבוקדו עד למרקם קרמי אך לא חלק מדי.
מוסיפים את החרדל, מיץ הלימון, ביצה מגוררת אחת, מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים היטב.
מגרדים מעל את הביצה הקשה השנייה ומפזרים מעט פלפל שחור גרוס.
מגישים לצד לחם טרי ואיכותי, או לצד טוסט, קרואסון או בייגל.
אפשר להוסיף מעט בצל סגול קצוץ דק, כוסברה או צ'ילי טרי – למי שאוהב טעמים נועזים יותר.
סוף סוף אפשר לצאת: קפיצה לעזריאלי שרונה צילום: בועז לביא
אחרי שבועיים בהם היינו צמודים למרחבים המוגנים, הגיע קצת שקט ומגיע לנו לצאת להתאוורר קצת מחוץ לבית. הקפה הקוריאני המוקצף שהפך ללהיט בטיקטוק מגיע לישראל לשישה ימים בלבד, ומגיע לכם לטעום ממנו.
לאחר שטעם את הקפה הקוריאני המוקצף בצילומים בסיאול, נדב בורנשטיין החליט להביא את הבשורה הטרנדית לישראל. הוא פנה ל NESCAFÉששיתפה איתו את המתכון, שעל בסיסו מכינים את המשקה בדרום קוריאה. לאחר מאות טסטים הצליחו להגיע למרקם ולטעם המושלמים – משקה אוורירי ותפוח כמו ענן, שנשאר פלאפי גם לאחר הוספת חלב וציפויים. עם הקפה תוגש גם עוגיית הדלגונה, עם האתגר בהשראת המשחק הקוריאני הפופולארי – לחלץ את הצורה מבלי לפגוע בעוגייה. העוגייה תוגש עם מחט שתאפשר להתנסות באתגר במקום.
בית הקפה נקרא "קצוף", כאשר ה״קצוף״ הוא קפה צונן על בסיס קצף נסקפה טייסטר׳ס צ׳ויס אוורירי, שיוקצף לעיני המבקרים בקפה במיקסרים שפועלים ללא הפסקה. הקציפה היא הבסיס למשקה אוורירי עם טעמי קפה חזקים שיוגש עם תוספות מטריפות ל 6 ימים בלבד ורק בעזריאלי שרונה.
הקפה יציע 4 טעמים של קצוף על בסיס נסקפה טייסטר׳ס צ׳ויס ואת עוגיית הדלגונה:
קלאסי קצוף: בעיטור אבקת סוכר ואבקת קפה
שוקצוף: עם קרם שוקולד ושברי שוקולד מריר בעיטור אבקת שוקולד חלב
קוקיקצוף:עם עוגיות טחונות דק דק בעיטור שברי עוגיות
קוקוצוף: עם ריבת חלב, שבבי קוקוס ועוגיות אלפחורס בעיטור שברי אלפחורס
כשרות: בד״צ בית יוסף | מחיר 24.90 ₪ לקצוף; 29.90 ₪ לקצוף+עוגייה.
כל הרווחים יועברו כתרומה לעמותת "עטופים באהבה" אשר תומכת בילדים שאיבדו הורה בשבעה באוקטובר, ומעמידה לרשותם מענקים פיננסים והזדמנויות לצמיחה אישית
את הקצוף ניתן יהיה לבקר בעזריאלי שרונה מנחם בגין 121, תל אביב, בימים ראשון-חמישי 29.6-3.7 בין השעות 13:00-20:00. בשישי4.7 10:00-15:00
בינג' על הספה בסופשבוע: סדרות חודש יולי בסלקום TV.
אם אתם מאלה שרוצים רק לשכב על הספה בבית הממוזג ושכל העולם יעזוב אתכם בשקט, סלקום TV חשבו עליכם ומוציאים בשבועיים הקרובים כמה סדרות חדשות:
1.7.2025 – קולין מהנהלת חשבונות: סדרה קומית אוסטרלית שמהווה את הבריחה המושלמת ממה שקורה בחוץ. שני רווקים נכנסים למערכת יחסים אחרי שהם מסייעים יחד לכלב שנפגע בתאונת דרכים. את הסדרה יצרו בני הזוג פטריק בראמל והארייט דייר שגם מככבים בה.
9.7.2025 – עיר של שקרים (עונה 2): עונה שנייה לסדרה על האם החד הורית שנמלטת עם ילדיה לעיירה שבה לכל אחד יש סודות.
15.7.2025 – המכון: בצמוד לשידור בארה"ב. סדרת מתח חדשה על פי ספרו של סטיבן קינג באותו השם. נער בן 12 בעל כוחות מיוחדים נחטף למכון שבו מוחזקים עוד ילדים בעלי כוחות. במקביל, בעיירה ליד, שוטר לשעבר מנסה לפתוח דף חדש אבל חייהם של השניים עתידים להצטלב. עם בן בארנס ומרי לואיז פארקר
20.7.2025 – טולסה קינג (עונה 2): עונה שנייה לסדרת המתח בכיכובו של סילבסטר סטאלון. שני פרקים בשבוע.
הצטרפות לכל החדשות החמות בטלגראם –לחצו כאן
להצטרפות לערוץ היוטיוב goitem-tv-לחצו כאן
לקבלת עדכוני חדשות מחולון , בת ים וראשון לציון, אזור, באר יעקב, ואירועים חריגים בארץ-לחצו כאן
להצטרפות לקבוצת עדכוני חדשות של חולון- לחצו כאן
להצטרפות לקבוצת עדכוני חדשות של בת ים-לחצו כאן
להצטרפות לקבוצת עדכוני החדשות של ראשון לציון- לחצו כאן
להצטרפות לקבוצת עדכוני החדשות של אזור-לחצו כאן
להצטרפות וקבלת כל החדשות של באר יעקב לנייד שלך –לחצו כאן
להצטרפות וקבלת כל החדשות של נס ציונה לנייד שלך לחצו כאן
להצטרפות וקבלת כל החדשות של רחובות –לחצו כאן
להצטרפות וקבלה על תאונות ואירועים חריגים בארץ-לחצו כאן
קבלת עדכונים בנושאים שונים
להצטרפות וקבלת כל העדכונים מתחום הבריאות והריקולים לנייד שלך ––לחצו כאן
להצטרפות וקבלת עדכונים ביטחוניים ופלילים לנייד שלך –לחצו כאן
להצטרפות וקבלת עדכונים בכל מה שמעניין בתחום הנדל"ן-לחצו כאן
לקבלת המלצות ועידכונים בתחום הפנאי והטיולים – לחצו כאן
לקבלת עדכונים בנושאי ביטחון-לחצו כאן