כל מה שמעניין וחשוב לדעת באזור

מקומון חדשות חולון ראשון לציון ובת ים

אירוע חריג סמוך למחלף חולות

זה כמעט נגמר באסון

בשעה האחרונה התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב איילון על גבר שאיבד את הכרתו במהלך נהיגה (ככה"נ על רקע לבבי) והתנגש במעקה בטיחות בכביש 20 בסמוך למחלף חולות.

חובשים ופרמדיקים של של מד"א העניקו טיפול רפואי וביצעו פעולות החייאה שכללו מתן מכות חשמל באמצעות מכשיר מפעם (דפיברילטור) בגבר בן 70 שבמהלכן ליבו שב לפעום והוא חזר להכרה מלאה ופינו לבי"ח קפלן במצב יציב.

חובש ביחידת האופנועים של מד"א צביקה לרר, סיפר:

"הייתי במהלך קניות בסופרמרקט כשקיבלתי דיווח על תאונת דרכים קשה עם פצוע מחוסר הכרה. עזבתי את העגלה עם כל המצרכים ויצאתי לאירוע באמצעות אופנוע החירום של מד"א. כשהגעתי למקום ראיתי רכב שהתנגש במעקה בטיחות בשול הימני של הכביש. יחד עם פרמדיק כונן של מד"א שהגיע גם כן למקום הבנו מיד שלא מדובר בתאונת דרכים רגילה אלא אירוע לבבי, בסיוע של עוברי אורח הוצאנו את הגבר מהרכב וביצעו פעולות החייאה שכללו מכות חשמל באמצעות מפעם (דפיברילטור). המשכנו בביצוע פעולות החייאה עד שליבו שב לפעום ומיד לאחר מכן הוא חזר להכרה מלאה. העברנו אותו לצוות ניידת טיפול נמרץ של מד"א שהגיע למקום ולאחר הערכה רפואית הם פינו אותו לבית החולים כשמצבו יציב והוא בהכרה מלאה".

צילום: תיעוד מבצעי מד"א


אחר ניסיונות איתור בעל זכויות היוצרים של התמונות ו/או הסרטון שפורסמו והופצו ברבים באתרנו, בעל הזכויות בהם אינו ידוע ועל כן לא ניתן כל קרדיט בצידם. בעל הזכויות במדיה הנ"ל רשאי לפנות למערכת להוספת קרדיט ו/או לבקש כי הפרסום יוסר.

כתבות נוספות שיכולות לעניין אותך

רוצים להישאר מעודכנים אחר כל הידיעות החמות הצטרפו לקבוצת הווטסאפ של goitem

דילוג לתוכן