כל מה שמעניין וחשוב לדעת באזור

מקומון חדשות חולון ראשון לציון ובת ים

מרדף לילי ברמת השרון

נתפס "על חם" כשהוא נוהג ברכב גנוב – תושב שטחים בן 18 נעצר

מרדף לילי ברמת השרון: נתפס "על חם" כשהוא נוהג ברכב גנוב – תושב שטחים בן 18 נעצר

פשיעה חוצה גבולות במרכז הארץ: שוטרי תחנת גלילות במרחב ירקון עצרו הלילה חשוד בן 18, תושב הכפר קטנה שבשטחים, לאחר שנתפס כשהוא נוהג ברכב שזה עתה נגנב ממרכז רמת השרון – כשהוא שוהה בישראל שלא כחוק.

רכב חשוד – חלון מנופץ – ומרדף ברחובות העיר

האירוע התרחש בלילה שבין שבת לראשון, במהלכה פעלו שוטרי תחנת גלילות בצוות משולב עם פקחי עיריית רמת השרון. במהלך הסיור הבחינו ברכב מעורר חשד ברחוב הראשונים, ובו אחד החלונות מנופץ.

השוטרים עצרו מיד את הרכב לבדיקה, ובמהלך העימות עם הנהג התברר כי מדובר בקטין תושב שטחים השוהה בישראל שלא כחוק. בדיקה נוספת העלתה כי הרכב נגנב דקות ספורות קודם לכן מרחוב סמוך – ככל הנראה במסגרת פריצה מהירה.

הועבר לחקירה – ויובא לדיון בהארכת מעצרו

החשוד נעצר במקום והועבר לחקירה בתחנת גלילות. הבוקר (ראשון) יובא החשוד לדיון בהארכת מעצרו בבית משפט השלום בתל אביב.

קרדיט: דוברות המשטרה

רוצים להיות מחוברים לחדשות המקומיות בווטסאפ ולקבל את החדשות לנייד: לחצו כאן


אחר ניסיונות איתור בעל זכויות היוצרים של התמונות ו/או הסרטון שפורסמו והופצו ברבים באתרנו, בעל הזכויות בהם אינו ידוע ועל כן לא ניתן כל קרדיט בצידם. בעל הזכויות במדיה הנ"ל רשאי לפנות למערכת להוספת קרדיט ו/או לבקש כי הפרסום יוסר.

כתבות נוספות שיכולות לעניין אותך

רוצים להישאר מעודכנים אחר כל הידיעות החמות הצטרפו לקבוצת הווטסאפ של goitem

דילוג לתוכן