כל מה שמעניין וחשוב לדעת באזור

מקומון חדשות חולון ראשון לציון ובת ים

התמוטטות דרמטית מגל החום

גבר כבן 50 נמצא מחוסר הכרה בחצר ביתו

התמוטטות דרמטית מגל החום : גבר כבן 50 נמצא מחוסר הכרה בחצר ביתו – במצב קשה

החום הקיצוני ממשיך לגבות מחיר: היום (שני) בשעה 16:22 התקבל דיווח במוקד 101 של מד״א על גבר שהתמוטט ואיבד את הכרתו בחצר ביתו שבנתניה – ככל הנראה בעקבות מכת חום קשה.

צוותי חירום של מד״א, בהם חובשים ופרמדיקים ממרחב שרון, הוזעקו למקום והחלו להעניק טיפול מציל חיים במקום. הגבר, כבן 50, נמצא כשהוא מחוסר הכרה, חם מאוד למגע וסובל מקשיי נשימה. לאחר פעולות החייאה שכללו קירור והנשמה, הוא פונה במצב קשה לבית החולים לניאדו.

חובשי רפואת חירום במד"א, דניאל וליאור שבע, סיפרו:

"כשהגענו למקום, ראינו את הגבר שוכב בחצר, מחוסר הכרה. הוא היה חם מאוד למגע והתקשה לנשום. הענקנו לו טיפול רפואי ראשוני שכלל קירור מהיר והנשמה – ופינינו אותו בדחיפות לבי"ח במצב קשה."

גורמי רפואה מדגישים: החום הקיצוני עלול להיות קטלני.
יש להקפיד לשהות במקומות מוצלים, לשתות מים ולהימנע ממאמץ בשעות החמות.

רוצים להיות מחוברים לחדשות המקומיות בווטסאפ ולקבל את החדשות לנייד: לחצו כאן


אחר ניסיונות איתור בעל זכויות היוצרים של התמונות ו/או הסרטון שפורסמו והופצו ברבים באתרנו, בעל הזכויות בהם אינו ידוע ועל כן לא ניתן כל קרדיט בצידם. בעל הזכויות במדיה הנ"ל רשאי לפנות למערכת להוספת קרדיט ו/או לבקש כי הפרסום יוסר.

כתבות נוספות שיכולות לעניין אותך

רוצים להישאר מעודכנים אחר כל הידיעות החמות הצטרפו לקבוצת הווטסאפ של goitem

דילוג לתוכן