כל מה שמעניין וחשוב לדעת באזור

מקומון חדשות חולון ראשון לציון ובת ים

חגיגה של אהבה ואור

ראשון לציון חוגגת את ט"ו באב ו-143 שנים להיווסדה בפסטיבל מרהיב לכל המשפחה!

חגיגה של אהבה ואור: ראשון לציון חוגגת את ט"ו באב ו-143 שנים להיווסדה בפסטיבל מרהיב לכל המשפחה!

ראשון לציון נערכת לאירוע שיא קיצי ובלתי נשכח: ביום חמישי, 7.8.25, תציין העיר את חג האהבה העברי – ט"ו באב – יחד עם 143 שנים להיווסדה, בפסטיבל ענק וחגיגי שיתקיים בגן המושבה תחת הכותרת "אור ואהבה ישראלית".

האירוע, ביוזמת עיריית ראשון לציון ובהובלת חטיבת התרבות של החברה העירונית, מבטיח חגיגה צבעונית ומרגשת לכל המשפחה. הפסטיבל ישלב בין מופעים מרהיבים, יצירה, מוסיקה ואמנות – באווירה קסומה של אהבה ישראלית.

במרכז הבמה יעלה המופע "בקצב הלב" – מופע בימתי סוחף שיאחד את הקהל דרך קצב, תנועה ורגש. לצד זאת, יתקיים קרקס כחול-לבן עם מופעי אקרובטיקה עוצרי נשימה, מיצגי אור, מופע לייזר על חזית בית העם, הופעות מוזיקה חיות, מיצגים תיאטרליים, וידאו-ארטים, תפאורות ענק ומתחמי צילום אינסטגרמיים.

גם הילדים לא נשכחו: במקום יפעלו סדנאות יצירה צבעוניות ומתחמים חווייתיים שיותאמו במיוחד למשפחות עם ילדים.


הפסטיבל יתקיים ביום חמישי, 7.8.25, בין השעות 19:00 עד 23:00, בגן המושבה – הכניסה חופשית!

עיריית ראשון לציון מזמינה את כולם – תושבים ואורחים מכל רחבי הארץ – לקחת חלק בחוויה שתשלב בין נוסטלגיה, תרבות ואהבה מקומית. אל תפספסו!

להצטרפות לכל החדשות החמות בטלגראם –לחצו כאן

להצטרפות לערוץ האינסטגרם של goitem -לחצו כאן

להצטרפות לערוץ היוטיוב goitem-tv-לחצו כאן

להצטרפות לערוץ החדשות המקומיות של goitem בווטסאפ-לחצו כאן

רוצים להיות מחוברים לחדשות המקומיות בווטסאפ ולקבל את החדשות לנייד: לחצו כאן

אחר ניסיונות איתור בעל זכויות היוצרים של התמונות ו/או הסרטון שפורסמו והופצו ברבים באתרנו, בעל הזכויות בהם אינו ידוע ועל כן לא ניתן כל קרדיט בצידם. בעל הזכויות במדיה הנ"ל רשאי לפנות למערכת להוספת קרדיט ו/או לבקש כי הפרסום יוסר.

כתבות נוספות שיכולות לעניין אותך

רוצים להישאר מעודכנים אחר כל הידיעות החמות הצטרפו לקבוצת הווטסאפ של goitem

דילוג לתוכן