
משטרת בת ים משלימה בימים אלו את היערכותה לקראת פתיחת שנת הלימודים תשפ"ו, עם פריסה רחבה של כוחות משטרה, שוטרי סיור ומתנדבים בצירי התנועה המרכזיים ובסמוך לבתי הספר וגני הילדים בעיר.
סגן מפקד תחנת בת ים, רפ"ק אביב שפנצר, הסביר כי מטרת הפעילות היא "להבטיח תחושת ביטחון להורים ולילדים ביום הלימודים הראשון ולצד זאת לשמור על הסדר הציבורי בעיר." לדבריו, הנראות המשטרתית בשטח יוצרת גם הרתעה וגם תחושת ביטחון.
מעבר לאבטחת מוסדות החינוך, פעילות המשטרה מתמקדת במניעת עבירות פליליות וונדליזם סביב בתי הספר. בשנים האחרונות הצליחה המשטרה למנוע פריצות, גניבות ועימותים עם תחילת שנת הלימודים בזכות נוכחות יזומה.
רפ"ק אביב פנה להורים בבקשה לשמש דוגמה אישית לילדיהם בכל הקשור להתנהגות בדרכים: "יש לנהוג בזהירות, להקפיד על חגירת חגורות בטיחות ולא לחסום את הכניסות לבתי הספר."
במשטרה מדגישים כי הפעילות לא מסתיימת ביום הראשון בלבד – מחלק הנוער של תחנת בת ים פועל לאורך כל השנה, בשיתוף פעולה עם העירייה ומערכת החינוך, במטרה למנוע הידרדרות בני נוער לעבריינות.
היערכות המשטרה כוללת גם פעילות מודיעינית, מבצעית וחקירתית לאורך כל השנה, במטרה להבטיח את ביטחונם של כלל תלמידי העיר.
רוצים להיות מחוברים לחדשות המקומיות בווטסאפ ולקבל את החדשות לנייד: לחצו כאן