כל מה שמעניין וחשוב לדעת באזור

מקומון חדשות חולון ראשון לציון ובת ים

סוכלה חוליית חמאס שתכננה לבצע פיגוע התנקשות באמצעות רחפני נפץ נגד השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר

חקירתם של החשודים בשב"כ נמשכת.

סוכלה חוליית חמאס שתכננה לבצע פיגוע התנקשות באמצעות רחפני נפץ נגד השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר

בפעילות משותפת של שב״כ וצה״ל, נעצרה בשבועות האחרונים, חולייה של פעילי חמאס מאזור חברון, אשר על פי החשד, פעלה תחת מפקדת חמאס בתורכיה, בכוונה לממש פיגוע התנקשות בשר לביטחון לאומי, איתמר בן גביר.

חקירתם בשב״כ העלתה כי במסגרת הפעילות רכשו החשודים מספר רחפנים, עליהם התכוונו להרכיב מטענים ובאמצעותם לממש את הפיגוע. הרחפנים נתפסו במהלך מעצרם.

חקירתם של החשודים בשב"כ נמשכת.

שירות הביטחון הכללי ימשיך לפעול על מנת לסכל כל ניסיון של גורמי חמאס לקדם פעילות טרור כנגד מדינת ישראל ואזרחיה, ויפעל למצות את הדין עם המעורבים בפעילות מעין אלה.


מצ״ב תמונת הרחפנים שנתפסו:
קרדיט תמונה: דוברות שב״כ

לקבלת עדכונים בנושאי ביטחון-לחצו כאן

רוצים להיות מחוברים לחדשות המקומיות בווטסאפ ולקבל את החדשות לנייד: לחצו כאן

אחר ניסיונות איתור בעל זכויות היוצרים של התמונות ו/או הסרטון שפורסמו והופצו ברבים באתרנו, בעל הזכויות בהם אינו ידוע ועל כן לא ניתן כל קרדיט בצידם. בעל הזכויות במדיה הנ"ל רשאי לפנות למערכת להוספת קרדיט ו/או לבקש כי הפרסום יוסר.

כתבות נוספות שיכולות לעניין אותך

רוצים להישאר מעודכנים אחר כל הידיעות החמות הצטרפו לקבוצת הווטסאפ של goitem

דילוג לתוכן