כל מה שמעניין וחשוב לדעת באזור

מקומון חדשות חולון ראשון לציון ובת ים

חיזוק נוסף להפועל חולון

טוד ווית'רס חתם בקבוצה השחקן אמור להצטרף כבר במהלך סוף השבוע לקבוצה בהונגריה שם היא משתתפת בטורניר לזכרו של שחקן העבר זולטן הורבט.

עדכון סגול
זר חדש מצטרף לקבוצה.
הפ.פורוורד/ס.פורוורד,טוד ווית'רס 29, 2.03מ'.
עם סיום קריירת המכללות שלו שיחק ווית'רס במשך שתי עונות במדי קבוצת הג'י ליג של דנבר.
בעונת 2020/2021 הוא יצא לאירופה וחתם בפורטיטודו בולוניה מהליגה הבכירה, במדיה רשם 10.2 נקודות ו-3.9 ריבאונדים בממוצע למשחק עם 40.3% לשלוש.
לאחר מכן עבר לליגה האוסטרלית וחתם באדלייד ואת אותה עונה סיים באוטאגו מהליגה ניו זילנדית. ב-2022/2023 חזר לג'י ליג לפני ששב לאוטאגו.
בעונת 2023/2024 שיחק בדרושאפקה מהליגה הטורקית במדיה רשם 7.5 נקודות ו-4.3 ריבאונדים בממוצע למשחק. 

את העונה הקודמת הוא פתח במדי פרת' מהליגה האוסטרלית, וסיים אותה שוב במדי אוטאגו שם העמיד ממוצעים של 20.3 נקודות (47.8% לשלוש)ו- 10.0 ריבאונדים למשחק.

השחקן אמור להצטרף כבר במהלך סוף השבוע לקבוצה בהונגריה שם היא משתתפת בטורניר לזכרו של שחקן העבר זולטן הורבט.
מאמן הקבוצה,דני פרנקו,אמר:
"אני שמח על הצטרפותו של טוד ווית'רס למשפחת הפועל חולון. אנחנו נעבוד יחד כדי לשלב אותו במהירות בסגל הקבוצה, ואין לי ספק שהוא יצליח להביא לידי ביטוי את יכולותיו לקראת האתגרים שיעמדו בפנינו העונה".

קרדיט:הפועל חולון

להצטרפות לכל החדשות החמות בטלגראם –לחצו כאן

להצטרפות לערוץ האינסטגרם של goitem –לחצו כאן

להצטרפות לערוץ היוטיוב goitem-tv-לחצו כאן

להצטרפות לערוץ החדשות המקומיות של goitem בווטסאפ-לחצו כאן

להצטרפות לערוץ הטוויטר(רשת x) של goitem-לחצו כאן

להצטרפות לערוץ הטיקטוק של goitem-לחצו כאן

להצטרפות וקבלת חדשות ועדכונים בפייסבוק: מוזמנים לסמן לייק ועוקב לחדשות goitem-לחצו כאן

לקבלת עדכוני חדשות מחולון , בת ים וראשון לציון, אזור, באר יעקב, ואירועים חריגים בארץ-לחצו כאן

להצטרפות לקבוצת עדכוני חדשות של חולון- לחצו כאן


רוצים להיות מחוברים לחדשות המקומיות בווטסאפ ולקבל את החדשות לנייד: לחצו כאן

אחר ניסיונות איתור בעל זכויות היוצרים של התמונות ו/או הסרטון שפורסמו והופצו ברבים באתרנו, בעל הזכויות בהם אינו ידוע ועל כן לא ניתן כל קרדיט בצידם. בעל הזכויות במדיה הנ"ל רשאי לפנות למערכת להוספת קרדיט ו/או לבקש כי הפרסום יוסר.

כתבות נוספות שיכולות לעניין אותך

רוצים להישאר מעודכנים אחר כל הידיעות החמות הצטרפו לקבוצת הווטסאפ של goitem

דילוג לתוכן