כל מה שמעניין וחשוב לדעת באזור

מקומון חדשות חולון ראשון לציון ובת ים

"די לפגיעה בזיכרון": משפחת ארווס זועמת – שוב השחיתו את התמונה של שי ז"ל בכיכר

המשפחה מטפחת מדי יום את הכיכר לזכרו של שי ארווס ז"ל מחולון, אך שוב ושוב מישהו משחית את התמונה וגונב את העציצים. ברשתות החברתיות גועשות: "איך אפשר להיות כל כך אכזריים?"

"די לפגיעה בזיכרון": משפחת ארווס זועמת – שוב השחיתו את התמונה של שי ז"ל בכיכר

חוסר אנושיות וחוסר כבוד לזיכרון: כבר חודשיים רצופים נאלצת משפחת ארווס מחולון להתמודד עם מעשה מכוער – השחתה חוזרת ונשנית של התמונה לזכרו של שי ארווס ז"ל, שהוצבה בכיכר בעיר.

רן ארווס, אחיו של שי, שיתף בפוסט כואב ברשתות:
"מסכן אבא שלי, לא ישן בלילות. כל יום הוא מגיע לטפח את הכיכר, להחליף מדבקה חדשה על התמונה, לשתול עציצים – ושוב מישהו הורס לנו. ביקשנו כבר לפני חודש – די! תכבדו את המקום הזה, תכבדו את הזיכרון שלו."

לדבריו, לא רק התמונה מושחתת אלא גם העציצים שהמשפחה מניחה במקום – נגנבים שוב ושוב: "עוד לא יומיים ושוב הכל נעלם. אין לאנשים בושה."

תגובות הציבור – זעקה ברשתות

מאות תושבים הזדהו עם כאב המשפחה והגיבו בזעם:


  • "מזעזע, פשוט חוסר אנושיות. תנו למשפחה מקום של כבוד."
  • "כל מי שפוגע באנדרטה כזו פוגע בכולנו. זה לא רק שלהם – זה של העיר כולה."
  • "הדמעות יורדות לי כשאני קוראת את זה. כמה אכזריות יש באנשים."
  • "מחזקים אתכם. כולנו איתכם במאבק לשמור על הזיכרון של שי."

קריאה לציבור

במשפחה מבקשים מהציבור לכבד את המקום: "זו לא רק תמונה, זה מה שנשאר לנו. זיכרון חי מבננו ואחינו הקטן. כל פגיעה במקום הזה – היא פגיעה ישירה בנו."

מחוברים לחדשות המקומיות בחולון

להצטרפות לקבוצת הפייסבוק פורום חולון-לחצו כאן

להצטרפות וקבלת חדשות ועדכונים בפייסבוק: מוזמנים לסמן לייק ועוקב לחדשות goitem-לחצו כאן

רוצים להיות מחוברים לחדשות המקומיות בווטסאפ ולקבל את החדשות לנייד: לחצו כאן

אחר ניסיונות איתור בעל זכויות היוצרים של התמונות ו/או הסרטון שפורסמו והופצו ברבים באתרנו, בעל הזכויות בהם אינו ידוע ועל כן לא ניתן כל קרדיט בצידם. בעל הזכויות במדיה הנ"ל רשאי לפנות למערכת להוספת קרדיט ו/או לבקש כי הפרסום יוסר.

כתבות נוספות שיכולות לעניין אותך

רוצים להישאר מעודכנים אחר כל הידיעות החמות הצטרפו לקבוצת הווטסאפ של goitem

דילוג לתוכן