כל מה שמעניין וחשוב לדעת באזור

מקומון חדשות חולון ראשון לציון ובת ים

אסון כבד בשכונת אחיסמך בלוד

תינוק כבן שלושה חודשים טבע למוות באמבטיה

אסון כבד בשכונת אחיסמך בלוד: תינוק כבן שלושה חודשים טבע למוות באמבטיה

ביום שישי (3.10), סמוך לכניסת השבת, תינוק כבן שלושה חודשים טבע באמבטיה בביתו שבשכונת אחיסמך בלוד. צוותי הרפואה ביצעו בו פעולות החייאה ופינו אותו לבית החולים, אך למרבה הצער, הבוקר (שבת) נקבע מותו.

מצאת השבת פועלים מתנדבי זק"א | 360 במאמצים גדולים לשחרור גופתו של התינוק לקבורה ללא צורך בנתיחה. בשעה האחרונה התקבלו האישורים הנדרשים, והוא יובא למנוחות בשעה 23:30.

אלחנן רוט, מפקד זק"א | 360 ותושב השכונה, מוסר:
"טרגדיה קשה פקדה את שכונתנו. עם הגעת הבשורה הקשה בצאת השבת, התחלנו במאמצים גדולים לשחרר את התינוק לקבורה ולהביאו למנוחות עוד הערב. אנו עומדים לצד המשפחה בשעתם הקשה ומסייעים להם בכל הנדרש."

צילום: יחידה 360 – זק"א


להצטרפות וקבלת כל החדשות של לוד-לחצו כאן

רוצים להיות מחוברים לחדשות המקומיות בווטסאפ ולקבל את החדשות לנייד: לחצו כאן

אחר ניסיונות איתור בעל זכויות היוצרים של התמונות ו/או הסרטון שפורסמו והופצו ברבים באתרנו, בעל הזכויות בהם אינו ידוע ועל כן לא ניתן כל קרדיט בצידם. בעל הזכויות במדיה הנ"ל רשאי לפנות למערכת להוספת קרדיט ו/או לבקש כי הפרסום יוסר.

כתבות נוספות שיכולות לעניין אותך

רוצים להישאר מעודכנים אחר כל הידיעות החמות הצטרפו לקבוצת הווטסאפ של goitem

דילוג לתוכן