כל מה שמעניין וחשוב לדעת באזור

מקומון חדשות חולון ראשון לציון ובת ים

בת ים: רוכב אופנוע צעיר נפצע קשה בתאונה עם אוטובוס ברחוב הקוממיות

הצעיר, כבן 20, סבל מחבלת ראש ופונה במצב קשה לבית החולים איכילוב; עוברי אורח דיווחו על המולה רבה בזירת התאונה

תאונת דרכים קשה התרחשה היום (ב') ברחוב הקוממיות בבת ים, כאשר רוכב אופנוע צעיר, כבן 20, נפצע באורח קשה בהתנגשות עם אוטובוס.

צוותי הרפואה של איחוד הצלה – מחוז מרכז העניקו לו טיפול ראשוני במקום. שמואל מלכה, ראש סניף בת ים באיחוד הצלה, והחובש ניר דורפמן סיפרו:
״מדובר בתאונה קשה עם מעורבות אוטובוס ואופנוע. הענקנו לרוכב סיוע רפואי ראשוני בשטח ולאחר מכן הוא פונה להמשך טיפול בבית החולים איכילוב״.

גם צוותי מד"א במרחב איילון הגיעו למקום במהירות. חובש בכיר מיחידת האופנועים של מד"א, כפיר ורסנו, יחד עם החובשים ישראל צעידי ונועם ברזני, תיארו:
"הגענו למקום וראינו המולה רבה סביב התאונה. רוכב האופנוע שכב על הכביש, כשהוא בהכרה מעורפלת וסובל מחבלת ראש קשה. הענקנו טיפול רפואי מציל חיים בשטח, העלינו אותו לניידת טיפול נמרץ ופינינו אותו במהירות לבית החולים איכילוב, שם מצבו הוגדר קשה".

המשטרה פתחה בחקירת נסיבות התאונה.

רוצים להיות מחוברים לחדשות המקומיות בווטסאפ ולקבל את החדשות לנייד: לחצו כאן


אחר ניסיונות איתור בעל זכויות היוצרים של התמונות ו/או הסרטון שפורסמו והופצו ברבים באתרנו, בעל הזכויות בהם אינו ידוע ועל כן לא ניתן כל קרדיט בצידם. בעל הזכויות במדיה הנ"ל רשאי לפנות למערכת להוספת קרדיט ו/או לבקש כי הפרסום יוסר.

כתבות נוספות שיכולות לעניין אותך

רוצים להישאר מעודכנים אחר כל הידיעות החמות הצטרפו לקבוצת הווטסאפ של goitem

דילוג לתוכן