כל מה שמעניין וחשוב לדעת באזור

מקומון חדשות חולון ראשון לציון ובת ים

בהלה בים: חופי אשקלון נסגרו לאחר שכריש נצפה סמוך לחוף

כוחות שיטור ימי וגורמי ביטחון הוזעקו למקום

דרמה ימית באשקלון: עיריית אשקלון הודיעה בצהריים (רביעי) על סגירת כל חופי הרחצה בעיר, לאחר ששירותי ההצלה זיהו כריש ששחה סמוך לקו המים.

בעקבות הדיווח, המצילים הורו לרוחצים לצאת מהמים באופן מיידי, והחופים נסגרו עד להודעה חדשה. בעירייה הדגישו כי מדובר בצעד מניעתי שנועד להבטיח את שלום הציבור.

בהודעת העירייה נמסר:

"תושבים ומבקרים בחופים מתבקשים להישמע להוראות המצילים, לצאת מהמים ולעקוב אחר ההנחיות. עדכונים נוספים יימסרו בהתאם לצורך".

כוחות שיטור ימי וגורמי ביטחון הוזעקו למקום ופועלים בשיתוף שירותי ההצלה לאיתור הכריש ולבחינת המשך המצב לפני פתיחת החופים מחדש.

להצטרפות וקבלת כל החדשות של אשקלון-לחצו כאן


רוצים להיות מחוברים לחדשות המקומיות בווטסאפ ולקבל את החדשות לנייד: לחצו כאן

התמונה לאילוסטרציה בלבד

אחר ניסיונות איתור בעל זכויות היוצרים של התמונות ו/או הסרטון שפורסמו והופצו ברבים באתרנו, בעל הזכויות בהם אינו ידוע ועל כן לא ניתן כל קרדיט בצידם. בעל הזכויות במדיה הנ"ל רשאי לפנות למערכת להוספת קרדיט ו/או לבקש כי הפרסום יוסר.

כתבות נוספות שיכולות לעניין אותך

רוצים להישאר מעודכנים אחר כל הידיעות החמות הצטרפו לקבוצת הווטסאפ של goitem

דילוג לתוכן