כל מה שמעניין וחשוב לדעת באזור

מקומון חדשות חולון ראשון לציון ובת ים

שורד השבי בר קופרשטיין לשר הביטחון ישראל כ"ץ: "זכיתי בחיים מחדש"

צפו בסרטון: קופרשטיין סיפר על תקופת השבי, והשר הדגיש: "מחויבים להשבת כל החטופים ולפירוז עזה מנשק".

שר הביטחון ישראל כ"ץ ביקר הבוקר (רביעי) בבית החולים שיבא תל השומר את בר קופרשטיין, לוחם חטיבת הנח"ל ושורד השבי שחזר לאחרונה לישראל.
לצדו של השר נכח גם ראש אגף כוח אדם, אלוף דדו בר כליפא, ששמעו מבר על תקופת השבי הקשה שעבר ועל הדרך הארוכה לשיקום.

במהלך השיחה סיפר קופרשטיין על רגעי האימה ב־7 באוקטובר, כשסייע לפצועים במתחם מסיבת הנובה והעניק טיפול רפואי לחבריו – עד שנחטף בידי מחבלי ארגון הטרור חמאס.
"זכיתי בחיים מחדש", אמר קופרשטיין לשר הביטחון. "אני מודה לכל מי שנלחם כדי שנחזור, ומבקש לא לשכוח את מי שעדיין שם".

שר הביטחון כ"ץ שיבח את גבורתו של בר ואמר:

"הגבורה שלך היא סמל לרוחו של צה"ל ושל עם ישראל. נמשיך לפעול להשבת כל החללים והחטופים – זו המשימה העליונה שלנו, לצד פירוק חמאס מנשק והבטחת ביטחון אזרחי ישראל."

הביקור בבית החולים שיבא התקיים כחלק מסבב ביקורים של שר הביטחון עם חיילים ומשפחות שחוו את השבי, במטרה לחזק את תהליך השיקום ולהביע מחויבות אישית להשבת כל החטופים לישראל.

מחוברים לחדשות המקומיות בחולון

להצטרפות לקבוצת הפייסבוק פורום חולון-לחצו כאן


להצטרפות וקבלת חדשות ועדכונים בפייסבוק: מוזמנים לסמן לייק ועוקב לחדשות goitem-לחצו כאן

רוצים להיות מחוברים לחדשות המקומיות בווטסאפ ולקבל את החדשות לנייד: לחצו כאן

אחר ניסיונות איתור בעל זכויות היוצרים של התמונות ו/או הסרטון שפורסמו והופצו ברבים באתרנו, בעל הזכויות בהם אינו ידוע ועל כן לא ניתן כל קרדיט בצידם. בעל הזכויות במדיה הנ"ל רשאי לפנות למערכת להוספת קרדיט ו/או לבקש כי הפרסום יוסר.

כתבות נוספות שיכולות לעניין אותך

רוצים להישאר מעודכנים אחר כל הידיעות החמות הצטרפו לקבוצת הווטסאפ של goitem

דילוג לתוכן