כל מה שמעניין וחשוב לדעת באזור

מקומון חדשות חולון ראשון לציון ובת ים

נס בחולון

ילדה ננעלה בשגגה ברכב וחולצה במזל גדול

חולון: ילדה ננעלה בשגגה ברכב – מתנדבי "ידידים" חילצו אותה בשלום

"כשהגעתי ראיתי את הילדה בוכה ברכב ואת ההורים מודאגים בסמוך"

אירוע חירום הבוקר (שני) בחולון הסתיים בנס: ילדה כבת שלוש ננעלה בשגגה ברכב לעיני הוריה ברחוב ביל"ו בעיר, וחולצה בשלום בזכות תגובה מהירה של מתנדבי ארגון ידידים.

בשעה 07:45 התקבלה קריאה במוקד ידידים, אליה השיב המוקדן נתנאל צונץ, שהזעיק למקום את מתנדבי סניף חולון.
רועי אהרוני, עמיחי יצחקיאן ויוסי שרביט נענו לקריאה והגיעו במהירות למקום. באמצעות ציוד ייעודי, חילצו את הילדה בשלום וללא גרימת נזק לרכב.

רועי אהרוני, אחד המחלצים, סיפר על רגעי הדרמה:

"בדיוק הייתי בדרך לפזר את ילדיי למסגרות, וברגע ששמעתי על האירוע שיניתי את המסלול. כשהגעתי ראיתי את הילדה בוכה בתוך הרכב ואת ההורים עומדים חסרי אונים. בעזרת הרווח שבין דופן הדלת לקורת הרכב השחלנו פלאפון לילדה כדי להרגיעה, ובמהלך מהיר עם שאר המתנדבים פתחנו את הדלת וחילצנו אותה בשלום. תחושת סיפוק עצומה – זה הרגעים שגורמים להבין למה אנחנו עושים את זה".

בארגון ידידים מזכירים להורים:
📌 הקפידו לשמור את מפתח הרכב איתכם בכל רגע.
📌 במקרה של נעילת רכב – יש ליצור קשר מיידי עם מוקד ידידים במספר 1230 (ללא כוכבית).

רוצים להיות מחוברים לחדשות המקומיות בווטסאפ ולקבל את החדשות לנייד: לחצו כאן


קרדיט תיעוד: ידידים

אחר ניסיונות איתור בעל זכויות היוצרים של התמונות ו/או הסרטון שפורסמו והופצו ברבים באתרנו, בעל הזכויות בהם אינו ידוע ועל כן לא ניתן כל קרדיט בצידם. בעל הזכויות במדיה הנ"ל רשאי לפנות למערכת להוספת קרדיט ו/או לבקש כי הפרסום יוסר.

כתבות נוספות שיכולות לעניין אותך

רוצים להישאר מעודכנים אחר כל הידיעות החמות הצטרפו לקבוצת הווטסאפ של goitem

דילוג לתוכן