כל מה שמעניין וחשוב לדעת באזור

מקומון חדשות חולון ראשון לציון ובת ים

חולון: תינוק כבן שבעה חודשים ננעל ברכב לעיני אמו

בארגון קוראים להורים לאמץ את "כלל המפתח" – לשאת תמיד את המפתח בעת הכניסה והיציאה מהרכב.

הבוקר (רביעי) בשעה 8:59 התקבלה במוקד ארגון ידידים קריאה בהולה על תינוק כבן שבעה חודשים שננעל ברכב בשגגה לעיני אמו, ברחוב אנילביץ' שבחולון.

המוקדן דוד גורדון העביר מיד את הקריאה למתנדבים הקרובים, ואל המקום הוזעקו שרון קמחג’י ורונן עזרן, מתנדבי הסניף המקומי של הארגון.
בעזרת ציוד חילוץ ייעודי הצליחו השניים לפתוח את הרכב בתוך זמן קצר, ולחלץ את התינוק בשלום וללא גרימת נזק.

שרון קמחג’י סיפר:

“בדרכי לאירוע אחר קיבלתי את הקריאה מהמוקד. עדכנתי את מבקש הסיוע ונסעתי מיד למקום. הגעתי תוך דקות, ובעזרת רונן פתחנו את הרכב וחילצנו את התינוק. האם הייתה נרגשת מאוד וסיפרה שהשאירה את המפתחות על המושב, וברגע שיצאה – הדלתות ננעלו אוטומטית. היא דמעה מהתרגשות והודתה לנו ולארגון.”

בארגון ידידים ניצלו את ההזדמנות לקרוא שוב להורים לאמץ את “כלל המפתח”:

"יש לשאת את מפתחות הרכב בכל כניסה ויציאה ממנו, כדי למנוע מקרים של נעילת ילדים ברכב."

במקרה של נעילה, מזכירים בארגון, יש ליצור קשר מיידי עם מוקד ידידים – 1230 ללא כוכבית.


📸 קרדיט: דוברות ארגון ידידים

רוצים להיות מחוברים לחדשות המקומיות בווטסאפ ולקבל את החדשות לנייד: לחצו כאן

קרדיט: דוברות ארגון ידידים

אחר ניסיונות איתור בעל זכויות היוצרים של התמונות ו/או הסרטון שפורסמו והופצו ברבים באתרנו, בעל הזכויות בהם אינו ידוע ועל כן לא ניתן כל קרדיט בצידם. בעל הזכויות במדיה הנ"ל רשאי לפנות למערכת להוספת קרדיט ו/או לבקש כי הפרסום יוסר.

כתבות נוספות שיכולות לעניין אותך

רוצים להישאר מעודכנים אחר כל הידיעות החמות הצטרפו לקבוצת הווטסאפ של goitem

דילוג לתוכן