כל מה שמעניין וחשוב לדעת באזור

מקומון חדשות חולון ראשון לציון ובת ים

בית שמש: רוכב אופניים כבן 20 פונה במצב בינוני לאחר שהחליק במהלך הרכיבה

הפצוע פונה על ידי ניידת טיפול נמרץ של מד"א במצב בינוני להמשך טיפול בחדר הטראומה בבית החולים הדסה עין כרם בירושלים.

בית שמש: רוכב אופניים כבן 20 פונה במצב בינוני לאחר שהחליק במהלך הרכיבה

כונני מד"א – 'צוות הצלה' הוזעקו לרחוב נהר הדן בבית שמש בעקבות דיווח על תאונת דרכים.

מתנדבי 'צוות הצלה' צביקי שלזינגר ואפרים פרידמן שהגיעו ראשונים למקום מוסיפים: כשהגענו למקום ראינו רוכב אופניים, צעיר כבן 20 מוטל על הכביש וסובל מחבלות בראש ובפנים, לאחר שהחליק במהלך הרכיבה.

יחד עם פראמדיקים וחובשים נוספים של מד"א וצוות הצלה הענקנו לו סיוע רפואי ראשוני הכולל עצירת דימומים, קיבוע וחבישות. והוא פונה על ידי ניידת טיפול נמרץ של מד"א במצב בינוני להמשך טיפול בחדר הטראומה בבית החולים הדסה עין כרם בירושלים.

רוצים להיות מחוברים לחדשות המקומיות בווטסאפ ולקבל את החדשות לנייד: לחצו כאן


תיעוד: דוברות צוות הצלה

אחר ניסיונות איתור בעל זכויות היוצרים של התמונות ו/או הסרטון שפורסמו והופצו ברבים באתרנו, בעל הזכויות בהם אינו ידוע ועל כן לא ניתן כל קרדיט בצידם. בעל הזכויות במדיה הנ"ל רשאי לפנות למערכת להוספת קרדיט ו/או לבקש כי הפרסום יוסר.

כתבות נוספות שיכולות לעניין אותך

רוצים להישאר מעודכנים אחר כל הידיעות החמות הצטרפו לקבוצת הווטסאפ של goitem

דילוג לתוכן