כל מה שמעניין וחשוב לדעת באזור

מקומון חדשות חולון ראשון לציון ובת ים

אירוע אלימות קשה בתל אביב: שני צעירים נפצעו באורח קשה בפציעות חודרות ברחוב אבן גבירול

צוותי מד"א העניקו להם טיפול רפואי ראשוני בזירה ופינו אותם לבית החולים איכילוב כשהם במצב קשה.

שני פצועים קשה באירוע אלים בלב תל אביב

בשעה 06:05 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב דן על שני פצועים באירוע אלימות ברחוב אבן גבירול בתל אביב-יפו.
חובשים ופרמדיקים של מד"א שהגיעו למקום העניקו טיפול רפואי לשני גברים כבני 25, שנפצעו בפלג גופם העליון מפציעות חודרות קשות.

אחד הפצועים היה מעורפל הכרה ובמצב קשה, והשני גם הוא פונה במצב קשה לבית החולים איכילוב בעיר.

פרמדיקית מד"א שקד כהן, יחד עם החובשים אלי מאירי וישראל מאיר יהודאי, סיפרו:

"הפצוע היה מעורפל הכרה וסבל מפציעות חודרות קשות בגופו, לאחר שהיה מעורב באירוע אלימות. הענקנו לו טיפול רפואי מציל חיים ופינינו אותו לבית החולים כשמצבו קשה. מהמקום פונה לבי"ח פצוע נוסף שנפצע באורח קשה."

כוחות משטרה גדולים הוזעקו למקום ופתחו בחקירה לבירור נסיבות המקרה. בשלב זה נבדק האם מדובר בעימות בין גורמים מקומיים או באירוע פלילי נקודתי. חוקרי הזיהוי הפלילי אוספים ממצאים בזירה.

אירוע האלימות באבן גבירול מצטרף לשורה של מקרים חמורים שהתרחשו לאחרונה במרכז הארץ, ומעלה שוב את הצורך בהגברת תחושת הביטחון הציבורי בלב תל אביב.


להצטרפות וקבלת כל החדשות של תל אביב-לחצו כאן

רוצים להיות מחוברים לחדשות המקומיות בווטסאפ ולקבל את החדשות לנייד: לחצו כאן

צילום: תיעוד מבצעי מד"א

אחר ניסיונות איתור בעל זכויות היוצרים של התמונות ו/או הסרטון שפורסמו והופצו ברבים באתרנו, בעל הזכויות בהם אינו ידוע ועל כן לא ניתן כל קרדיט בצידם. בעל הזכויות במדיה הנ"ל רשאי לפנות למערכת להוספת קרדיט ו/או לבקש כי הפרסום יוסר.

כתבות נוספות שיכולות לעניין אותך

רוצים להישאר מעודכנים אחר כל הידיעות החמות הצטרפו לקבוצת הווטסאפ של goitem

דילוג לתוכן