
עונת התרבות החדשה של חולון נפתחה אמש (שישי, 14/11) באווירה מלאת עניין וסקרנות. עיריית חולון, באמצעות החברה לפיתוח תרבות, השיקה סדרת מפגשים חדשה תחת הכותרת "תרבות ודעת", המארחת עיתונאים, כתבים ותחקירנים בכירים מכלי התקשורת המובילים.
הסדרה שמה במרכז את האקטואליה הישראלית ומזמינה את הקהל לצלול לעומק הסוגיות שמעצבות את חיי היום־יום בארץ – הכלכלה, הביטחון, הפוליטיקה, החברה והחקירה העיתונאית. המרצים, מהשמות הבולטים בתקשורת הישראלית, מציעים למבקרים הזדמנות נדירה לשמוע ממקור ראשון מה קורה מאחורי הקלעים של האירועים הגדולים.
ראש העירייה, שי קינן, בירך על פתיחת הסדרה ואמר:
"אני מזמין את תושבות ותושבי חולון להצטרף לעונת 'תרבות ודעת', אשר הופכת את שעות הפנאי למסע של גילוי, חוויה וחיבורים מרתקים."
מפגש הפתיחה עסק בנושא "הפוליטיקה שאחרי המלחמה", בהשתתפות עמית סגל, הפרשן הפוליטי של חדשות 12. בהרצאה חדה ומרובת־תובנות בחן סגל את התהליכים שעברה הזירה הפוליטית בשנים האחרונות, את המחלוקות שקדמו לשביעי באוקטובר ואת ההשפעות העמוקות של המלחמה על החברה הישראלית. הוא התייחס לאתגרים שממתינים למערכת הפוליטית ולשחקנים המרכזיים בזירה הציבורית.
הסדרה כולה מבטיחה להעניק לקהל החולוני מבט חדש על ישראל – דרך סיפורים, תחקירים וניסיון מצטבר של עיתונאים מהשורה הראשונה. היא צפויה לכלול מפגשים העוסקים בשאלות של עבר, הווה ועתיד, ולשפוך אור על המגמות שמעצבות את המדינה בתקופה כה רגישה ומשתנה.
רוצים להיות מחוברים לחדשות המקומיות בווטסאפ ולקבל את החדשות לנייד: לחצו כאן