כל מה שמעניין וחשוב לדעת באזור

מקומון חדשות חולון ראשון לציון ובת ים

אל"י בקמפיין חדש ליום זכויות הילד: “בזכותך עוד ילדים יוצאים מחושך לאור”

האגודה להגנת הילד יוצאת במהלך ארצי לגיוס תרומות שיוכפלו בזכות תורם מחו"ל במטרה לחזק את מאבק הארגון בהתעללות, הזנחה ופגיעה בילדים.

יום זכויות הילד הבינלאומי, המצוין מדי שנה בנובמבר, מנוצל השנה על ידי אל"י האגודה להגנת הילד להשקת קמפיין מודעות רחב היקף תחת הכותרת: “בזכותך עוד ילדים יוצאים מחושך לאור”. אל"י הוא הארגון היחיד בישראל המטפל בכל ההיבטים של פגיעה בילדים ונוער: הזנחה, התעללות פיזית, מינית ונפשית.

הקמפיין, שנבנה בשיתוף משרד הפרסום "זימזום", כולל שילוט בתחנות אוטובוס, מסכי חוצות, מכוונים מרכזיים ופעילות דיגיטלית – בין היתר גם בעיר חולון. מטרתו המרכזית: גיוס תרומות עבור פעילות הארגון, כאשר כל תרומה במסגרת הקמפיין תוכפל על ידי תורם מחו"ל שהתחייב לכך.

ערן צימרין, נשיא האגודה, הדגיש את חשיבות המהלך:
"מטרת הפעילות העיקרית שלנו היא להבטיח עתיד בטוח לילדי ישראל שחוו פגיעה. יום זכויות הילד הוא הזדמנות להזכיר לכולנו עד כמה המאבק בהתעללות בילדים חייב להיות בראש סדר העדיפויות."

לדבריו, התמיכה הציבורית היא מרכיב קריטי בהמשך הפעילות:
"אנו מודים לתורם הנדיב שבזכותו נוכל להמשיך להבטיח עתיד בטוח יותר לילדים. כל תרומה של הציבור הופכת למשמעותית פי שניים."

רקע על הארגון

אל"י נוסדה בשנת 1979 על ידי ד"ר חניתה צימרין ז"ל, והייתה הראשונה בישראל שהציבה את התעללות בילדים על סדר היום הלאומי. הארגון מוכר על ידי ממשלת ישראל כגורם מקצועי מוביל בתחום ומספק מענה מגוון: טיפול, חינוך, תמיכה, ליווי ופעילות הסברתית רחבה.


קו המצוקה של אל"י: 6935*

רוצים להיות מחוברים לחדשות המקומיות בווטסאפ ולקבל את החדשות לנייד: לחצו כאן

צילום: יחצ

אחר ניסיונות איתור בעל זכויות היוצרים של התמונות ו/או הסרטון שפורסמו והופצו ברבים באתרנו, בעל הזכויות בהם אינו ידוע ועל כן לא ניתן כל קרדיט בצידם. בעל הזכויות במדיה הנ"ל רשאי לפנות למערכת להוספת קרדיט ו/או לבקש כי הפרסום יוסר.

כתבות נוספות שיכולות לעניין אותך

רוצים להישאר מעודכנים אחר כל הידיעות החמות הצטרפו לקבוצת הווטסאפ של goitem

דילוג לתוכן