
BST יזום קיבלה היתר בנייה לפרויקט המגורים החדש שהיא מקדמת במערב רחובות. קבלת האישור מסמנת שלב מרכזי בתהליך הפיתוח ומאפשרת לחברה להתקדם לשלב הביצוע בהתאם לתכנון שנקבע מראש ובהובלת מקצועית וסדורה. בחברה מציינים כי מדובר בצעד משמעותי המעניק ודאות תכנונית לרוכשים ומחזק את הביקוש ההולך וגובר במערב העיר.
הפרויקט כולל 268 יחידות דיור בארבעה מבנים. התכנון מורכב משני מגדלים בני עשרים קומות ושני בנייני בוטיק בני עשר קומות. הפרויקט ממוקם בשכונה חדשה ומתפתחת במערב רחובות, בסמוך לצירי תנועה מרכזיים, לתחבורה ציבורית, לתחנת הרכבת ולמוקדי תעסוקה ומסחר. תכנון השכונה כולל גינות ציבוריות, שטחים ירוקים, שבילי אופניים ומוסדות חינוך חדשים, מה שהופך אותה לאזור מבוקש עבור משפחות.
לאחר קבלת היתר הבנייה קיימה BST יזום יריד מכירות בעיר רחובות. היריד התקיים בשבוע שעבר ומשך עשרות מבקרים שהתעניינו בתמהיל הדירות הרחב של הפרויקט. בין הדירות המוצעות ניתן למצוא דירות שניים עד חמישה חדרים, דירות מיוחדות ופנטהאוזים. הדירות מתוכננות תוך הקפדה על חלוקה פונקציונלית וניצול יעיל של השטח, לצד סטנדרט בנייה גבוה ומחשבה על צרכים עתידיים של הדיירים.
דיירי הפרויקט ייהנו ממגוון שירותים משותפים ובהם חדר כושר, חלל עבודה משותף, לובי מעוצב ומתחם פנאי. כמו כן מתוכנן חניון תת קרקעי שיכלול התאמה לטעינת רכבים חשמליים. בחברה מדגישים כי אלמנטים אלה מהווים חלק אינטגרלי מחוויית מגורים עדכנית ואיכותית.
אסף סימון, מנכ״ל BST יזום, מסר כי קבלת אישור היתר הבנייה הוא נקודת מפנה משמעותית המאפשרת להמשיך בהכנות לשלב הביצוע בביטחון מלא. לדבריו, ההתעניינות הרבה שנרשמה ביריד המכירות ממחישה את הביקוש למגורים באזור ואת האטרקטיביות של השכונה החדשה. סימון הוסיף כי הפרויקט ישתלב בתנופת הפיתוח של מערב רחובות ויתרום לעיצוב סביבת מגורים איכותית עבור המשפחות שייבחרו להצטרף אליה.
רוצים להיות מחוברים לחדשות המקומיות בווטסאפ ולקבל את החדשות לנייד: לחצו כאן